Plné Hliníkové Slitiny Kovový Úsměv Tvář plnicí Pero SY Roztomilé Krásné Šedé Módní Psaní Dárkové Pero Hladký Iridium 0.38/0,5 mm

397.67 Kč 349.93 Kč Doručení zdarma

Štítky: a4 kartony papíru, mini tabule, plnicí pero luxusní hliníkové, dian hong fontain pero, hong dain plnicí pero, fontána inkoustové pero, jinhao 51, nahá žena, hliníkové pero, 6359 wing sung.

Popis

  • Číslo Modelu: ShuiYao
  • Hrot Typu: Standardní Typ
  • Hrot Materiál: Iraurita
  • Plnicí Pero má Hrot Materiál: Ostatní Kovy
  • Typ: plnicí pero
  • Psaní Bod: 0.38/0,5 mm
  • Materiál: Hliníkové Slitiny
  • Balení: Volné
  • Speciální Aplikace: Psaní

To není slunce dělá tento svět lesk,to je naše usmívající se tvář!

L&M je jedním z největších profesionální výrobní společnosti v Čínské pero průmyslu. S bohatými zkušenostmi z pera technologie výroby, jeho zpracování schopnosti, praktické zkušenosti a vysoce kvalitní produkce, aby jeho pověst, známé doma i v zahraničí. L&M vyrábí vlastní značku pera, ale i pro mnoho dalších slavné značky agentů, jako SKLADATEL, PENBBS, HRDINA,KŘÍDLA SUNG,KACO a tak dále. Pravda, L&M pen výrobní kvalitu a plynulost psaní jsou velmi vynikající. Prodáváme pouze originální pera a jen poskytnout vám kvalitní výrobky, stejně jako příjemná obsluha!

Plné Hliníkové Slitiny Kovový Úsměv Tvář plnicí Pero SY Roztomilé Krásné Šedé Módní Psaní Dárkové Pero Hladký Iridium 0.38/0,5 mm :

Specifikace ion :

*Značka: L&M

*Model:ShuiYao(SY)

*Délka(Cca): 136 mm ; Hmotnost: 25 g ; Průměr (Cca) : 13 mm

*Inkoust Přidání : Práce s balenou inkoustu nebo kazet

*Hrot: Iridium Extra Jemný hrot/tenký Hrot ( Cca 0,38 mm/0.5 mm)

*Aplikace Místo: Kancelář/Obchodní/Psaní/Dárek

*Balení obsahuje: plnicí Pero x 1 (není contai n inkoust )

Funkce:

*Geniální kvalitní, jen vám úžasné psaní nástroje;Móda a vynikající design splňuje vaše vizuální estetiku,nahradit jakoukoli barvu inkoustu, jen se vám líbí;

*Plně hliníkové slitiny pero s kapucí módní design přináší nový styl pera. Pero grip je ultra-lehký a super hladké.G věčného vám veselé psaní zkušenosti;

*Roztomilý úsměv marker vám krásný náladě!

*Skvělé pro psaní, office, business,home, atd.

* Zajištění kvality, hodnota za peníze. P v dárek vybrat. Nechte ho doprovázet ta, kterou jsi miloval s každým drahocenné chvíle.

O Nás:

1.Jsme vždy usilovat o dokonalost, inovaci, kvalitu výrobků a vysokou úroveň služeb zákazníkům. Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo dotaz, prosím neváhejte a kontaktujte nás první, budeme přijmout účinná opatření, aby vám pomohl problém vyřešit do 24 hodin od pondělí do neděle. Díky.

2.Jsme loď do 48 hodin poté, co obdržíme vaši platbu. Někdy, balíček může být odloženo z důvodu Celní kontroly. Vaše trpělivost a pochopení bude vysoce ocenil.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení