Nový 2020 Čaj Délka Prom Šaty S Vysokým Výstřihem Sexy S Hlubokým Výstřihem Odstupňovanou Tylu Ženy Party Šaty Formální Šaty Vestidos De Formatura

3 271.57 Kč 1 635.79 Kč Doručení zdarma

Štítky: z1 podvozku, pebsi případě, ocel bole, xds10 čerpadlo, pecing nez, planck muži, zass sonic, zari šaty, zara plyš.

Popis

  • Módní Prvek: s hlubokým výstřihem
  • vestido de festa longo: vestido formatura
  • Číslo Modelu: Plesové Šaty
  • Rukáv Styl: Off Rameno
  • Příležitosti: ples
  • Vestavěný Podprsenku: Ano
  • Velké slevy: Za 3 kusy nebo druhý nákup
  • Délka rukávu(cm): Bez rukávů
  • Módní: 2019
  • Styl: Dlouhé Plesové Šaty Formální Party Večerní Šaty
  • Velikost: 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,22,24, S,M,L,XL,XXL,XXXL
  • Vlak: NIC
  • Materiál: Polyester
  • Značka: Eeqasn
  • formální šaty: Prom Šaty, Party Šaty, Večerní Šaty, Ženy Šaty
  • Skutečné Obrázky: Ano
  • Silueta: A-LINE
  • poplatek: 20 USD vyšší pro plus velikosti nad NÁMI velikosti 20W
  • Napájení Typ: OEM Service
  • Tkanina Typ: Tyl
  • Pas: Přírodní
  • Naléhavé služby: za předpokladu,
  • Dekorace: Stupňová
  • Výstřih: vysoká
  • Šaty Délka: Čaj-Délka
  • Další: CPF vyžadován, pokud jste z Brazílie nebo Argentiny, Angoly
  • Typ Položky: Plesové Šaty

1. Nějaké otázky(jako je barva,standardní velikost,vlastní,když můžete dostat to,naléhavou službu,změnit styl oblékání,slevy a tak dále,prosím, neváhejte a dejte nám vědět.

2.Můžete nám říct, všechny vaše požadavky na zprávy, když se pořadí.

3.Vynikající Kvalita?- Vynikající Tkaniny, Věnovat Řemeslné zpracování, Přesné Měření A Kompletní QC systém.

4.Máme DHL/UPS/TNT/Fedex/Aramex/DPD/EMS expresní přepravní cesty. Čaj Délka Prom Šaty S Vysokým Výstřihem Sexy S Hlubokým Výstřihem Odstupňovanou Tylu Ženy Party Šaty Formální Šaty Vestidos De Formatura

Všechny šaty jsou vyráběny na zakázku.Prosím, dejte nám následující informace, když si objednáte:

Možnost 1-8 se měří v ___ (CM nebo palce)

1.Poprsí = ___

2.Pas = ___

3.Boky = ___

4.Rameno na Rameno= ___

5.Rameno do pasu= ___

6.Duté podlahy (bez bot)= ___

7.Výška= ( bez bot)= ___

8.Boty Výška= ___

1 : Tyto šaty se ověřovaly veškeré příslušenství, jako jsou rukavice, svatební závoj a krinolína petticoat ( ukázal na obrázky). Nabízení je pro jednoho šaty jen!

2 : Vzhledem k tomu, počítačové obrazovky mají chromatické aberace, a to zejména mezi CRT obrazovky a LCD obrazovky, nemůžeme zaručit, že barva naše produkty budou přesně stejné s fotografiemi vás viděl.

3: To je velmi běžné, že 1 palec chyba měření mezi velikostí poskytují a velikosti šaty, které budete dostávat. Tento druh chyby, nemůže být přijat za jakékoli výnosy nebo výměn.

Podmíněná je Bezplatné hlídané platebních služeb, který je automaticky k dispozici na všech transakcí. Tuto službu zajišťuje, že platba je uvolněna pro dodavatele až po potvrzení uspokojivé obdržení vaší objednávky.

V současné době, můžete platit pomocí Karty Visa, MasterCard a Bankovní Převod.

Můžeme složit šaty naruby chránit lištování nebo šněrování. Budeme klást šaty v pytli. Parní lis je doporučeno po mezinárodní dopravy

Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

1.Jak dlouho trvá dodací doba?

a. EMS dodací lhůta cca 5-15 dnů.

b. FedEx,TNT,UPS,DHL Dodací lhůta obvykle asi 3-7 dní.

2.Nabízíte zakázku služby?

a. Ano,děláme. Můžeme vyrobit šaty dle vašich měření, jak dlouho, jak budete souhlasit s tím, že konečné změny by mohly být potřebné pro best fit. Důrazně doporučujeme, aby jste vaše měření profesionální před nákupem jakékoliv šaty on-line.

4.Se šaty vypadá přesně tak, jak je znázorněno na obrázcích?

a. Vezměte prosím na vědomí, že naše položky jsou ručně vyrobené, a nemohou být 100% přesně jako položky v fotky. Stejně jako ručně malované obrázky, malovat stejný obrázek dvakrát, nikdy nemůže být přesně stejné. Každý výpis je, že jste položky, které je o 90% jako položky v fotky, které jsme poskytli. Díky za vaše laskavé pochopení.

1.Naše Zrušení Politika

a . Objednávky zrušena do 24 hodin od potvrzení platby bude mít nárok na plnou náhradu.

b . Objednávky zrušena 1-3 dnů po potvrzení platby bude mít nárok na částečnou refundaci sestávající z plné přepravní náklady a 50% nákupní cenu produktu.

c . Příkazy zrušeny poté 3 dnů od potvrzení platby bude mít nárok na částečnou refundaci sestávající z plné přepravní náklady.

d . Jakmile bude vaše objednávka byla expedována, může již být zrušena.

2.Vracet se Pro Výměnu nebo Vrácení peněz

a. Vaše spokojenost je nanejvýš důležité, aby nás. Na příchod balíčku, doporučujeme vám zkontrolovat a ujistěte se, že šaty byly vyrobeny na objednávku specifikace. Zkuste na své šaty, jakmile je to možné bez odstranění značky, změna, nebo mytí šaty.

b. Pokud jste vrácení nebo výměnu šaty nebo doplňky, prosím, ujistěte se, že jsou v původním stavu - nenošené, neprané, v nezměněném stavu, nepoškozené, čisté, bez vlákna a vlasy a ne parfém.

3.Vadné, Poškozené nebo Misshipped Položky

a. Máte nárok na vrácení plné kupní ceny plus náklady na dopravu za vadné, poškozené nebo nesprávně dodané položky. Pokud věříte, že vaše zboží bylo poškozeno během přepravy, musíte nejprve získat "Důkaz Poškození" dokumentaci od svého dodání dopravcem.

4.Dimenzování nebo Montáž Problémy

a. Jako všechny naše šaty jsou ručně šité a šité na míru, hotové šaty se mohou lišit přibližně o jednu (1) palec v libovolném směru zadaného měření.

5.Návrat Proces

a. Předložit žádost o navrácení k nám do 15 dnů od vaší objednávky je zásilka*. Zahrnovat vysvětlení a fotografie dokumentující důvod pro návrat. Výnosy nebudou akceptovány bez předchozího schválení z mého obchodu.

b. Jakmile naši prodejci schválil vaší žádosti, prosím položku odeslat a dokončených Výrobků Vrácení Formuláře zpět k nám co NEJDŘÍVE.

c. Po přijetí v našem zařízení, váš návrat bude zpracována v 1 až 3 pracovní dny. Jakmile je váš návrat je potvrzena a kontrolována, prosím, umožňují až dva fakturačních cyklů pro to, aby byly připsány na váš účet. Položky vrácené v nepřijatelném stavu jsme nebudou zpracovány jako náhrady a bude odesláno zpět k vám.

*Odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, nemůže důkladné vyřešit vaše problémy. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Jako seriózní a odpovědný prodávající, budeme se snažit v našich silách vyřešit váš problém.

*Pokud jste spokojeni s vaším nákupem a náš celkový servis, věnujte prosím chvilku opustit nám pozitivní zpětnou vazbu o celkové Podrobné Prodejní Hodnocení.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení