Muži Ženy Vyhřívaná Vesta pro pěší Turistika Rybaření Cestování, Sport Vyhřívaná Bunda Zimní Vytápění Vesta Gilet chauffant Жилет с подогревом

242.94 Kč 230.78 Kč Doručení zdarma

Štítky: top bunda vyhřívaná, ktm nepromokavá bunda, rybaření hrudníku vodotěsné, doprava zdarma položek za dolar, sako přes rameno, lehké zimní sportovní bunda ženy, tepla bunda, krátké tepláky ženy, fly rybářské tričko, vesta ženy.

Popis

  • Typ Položky: Bundy
  • Původ: KN(Původu)
  • gilet chauffant: chaleco calefactado
  • Číslo Modelu: inteligentní vytápění oblečení pro venkovní sporty/denní volný čas
  • Pohlaví: Unisex
  • barva: Modrá,Červená, Černá
  • Funkce: Vodotěsné
  • Materiál: 100% Polyester

Obsah balení: 1*Vesta bez Rukávů(Mobilní Napájení Není Součástí balení) Funkce: 1.1 Minut rychlé teplo, rozptýlit studené a udržet si teplo. 2.Nastavení teploty chcete reagovat na různé prostředí. 3.Tlačítko pro vytápění, tři stání teploty, inteligentní vytápění. 4.To lze mýt strojově a lze je prát v ruce. Nepoužívejte ždímat ručně. 5.Obecné USB rozhraní napájení, delší životnost,proti stříkající vodě a omyvatelné. 6.Móda je teplé, pohodlné a prodyšné, a to je dobrý partner pro vaše zimní chodit. Specifikace: Styl: Vesta bez Rukávů Materiál: Polyester Barva: Černá/Modrá/Červená Velikost: M/L/XL/2XL/3XL/4XL Napájení Rozhraní: USB Napájení: 5V/2A Mobilní Napájení(Není Součástí balení) Funkce: Udržovat v teple, Proti stříkající vodě a Zabránit studené Teploty Řazení(Manuální nastavení): Teplo:45 ° c (Červené Světlo) Komfort:35 ℃ (Bílé Světlo) Úspora Energie:25 ℃ (Modré Světlo) Mytí instrukce: 1.Vyjměte odnímatelnou nabíječku. 2.Neutrální čisticí prostředek je k dispozici a pak ruce umýt. 3.Nenuťte hníst nebo porazit. 4.Po příroda sušení na vzduchu lze použít. Poznámka: 1.Všechny fotografie jsou profesionálně barevně, ale vzhledem k různým okolního světla a zobrazení různých nastavení zařízení, tam může být nějaké rozdíly mezi obrázky, které vidíte a předměty samy o sobě. Prosím pochopit. 2.Data jsou měřeny ručně, může tam být nějaká odchylka, ale to nemá vliv na použití. Funkce: 1.1 Minut rychlé teplo, rozptýlit studené a udržet si teplo. 2.Nastavení teploty chcete reagovat na různé prostředí. 3.Tlačítko pro vytápění, tři stání teploty, inteligentní vytápění. 4.To lze mýt strojově a lze je prát v ruce. Nepoužívejte ždímat ručně. 5.Obecné USB rozhraní napájení, delší životnost,proti stříkající vodě a omyvatelné. 6.Móda je teplé, pohodlné a prodyšné, a to je dobrý partner pro vaše zimní chodit. Specifikace: Styl: Vesta bez Rukávů Materiál: Polyester Barva: Černá/Modrá/Červená Velikost: M/L/XL/2XL/3XL/4XL Napájení Rozhraní: USB Napájení: 5V/2A Mobilní Napájení(Není Součástí balení) Funkce: Udržovat v teple, Proti stříkající vodě a Zabránit studené Teploty Řazení(Manuální nastavení): Teplo:45 ° c (Červené Světlo) Komfort:35 ℃ (Bílé Světlo) Úspora Energie:25 ℃ (Modré Světlo) Mytí instrukce: 1.Vyjměte odnímatelnou nabíječku. 2.Neutrální čisticí prostředek je k dispozici a pak ruce umýt. 3.Nenuťte hníst nebo porazit. 4.Po příroda sušení na vzduchu lze použít. Poznámka: 1.Všechny fotografie jsou profesionálně barevně, ale vzhledem k různým okolního světla a zobrazení různých nastavení zařízení, tam může být nějaké rozdíly mezi obrázky, které vidíte a předměty samy o sobě. Prosím pochopit. 2.Data jsou měřeny ručně, může tam být nějaká odchylka, ale to nemá vliv na použití.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4 out of 5 (2 votes)

3
Irina 77 00 2020-11-22

Lovely

5
Stevefelice 2020-12-04

So good はっそう はやく, is better than

Přidat recenzi

Hodnocení