Wallpad Dvojitý Hliníkový Rám Black Silver Gold 3x6 Deska Pro L6 Zdi Vypínač, Zásuvka Přizpůsobit 146*86mm

193.42 Kč 116.05 Kč Doručení zdarma

Štítky: úzké stěnové desky krytí, kabel desky, dip přepínače zásuvka, dvoulůžkový lampa socket, legrand intermediate spínač, hliníková deska, legrand, hliníkové objímky, hliníkový rám, koktejl sláma.

Popis

  • Instalační vzdálenost: 120mm
  • zadní box: 3x6 BS box
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Hliník
  • Značka: Wallpad
  • barva: černá stříbrná zlatá
  • Velikost Panelu: 146 mm*86mm
  • Certifikace: CE
  • Číslo Modelu: UK Dvojitý Rám

Klepněte na tlačítko Koupit---Desky s různými barvami a materiály

.. Pokud jste kupující z Evropy včetně Ruska, Běloruska, Kazachstánu, Uzbekistánu, Ukrajiny, Arménie, budete mít šanci, aby se naše Služby DDP ( Ze Zaplacené Daně, platíme veškeré daně daň pro vás) . Prosím, neváhejte a kontaktujte nás pro potvrzení, zda vaše objednávka je k dispozici.

Je to UK Standard s MANŽELSKOU postelí Velikosti rámu L6 Black Silver Gold Hliníkové Rozsah spínací zásuvka deska, 3x6. Pleaset všimněte si, že to je deska, musíte si zakoupit Moduly/VLOŽKY, které potřebujete k dokončení výrobků.

Tipy pro zákazníka Velkoobchodní a pokles lodní dopravy jsou i uvítal? Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doprava zdarma, která trvá jen 3-7 dny, aby se dospělo. Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli. Jak mohu sledovat můj pozemek? Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: www.17track.net/en (Zkopírovat do prohlížeče, otevřít), Co můžu udělat, když nákup ochranu, čas se krátí? Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit. Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet.

Gang =Tlačítko 1 Gang=1 Tlačítko 2 Gang=2 Tlačítka 3 Gang=3 Tlačítka

1 Cesta = 1 spínač ovládání 1 lampa 2 Cesty = 2 přepínače ovládání 1 lampa dohromady

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.33 out of 5 (3 votes)

5
Minnnorris 2020-12-10

Very fast communication and good services

4
Johnstclancy 2021-01-03

Very nice frame

4
Safinrt1957 2020-12-22

As it says in the description, it's the standard size, I didn't notice and when I placed the first order I got cole and asked for the long, that of course there's no way to put it, I asked for this one came super fast in 15 days, it's going perfect. I'm very happy with the final result. Highly recommended seller, I will reorder for the rest of the house.

Přidat recenzi

Hodnocení