100ks 5mm 7mm Plochý-Konvexní laserový Paprsek PMMA Čočky pro VŠECHNY Vlnové délky Laseru

442.10 Kč Doručení zdarma

Štítky: a51 kůže, laser rgb, dj laser, 5 mm led objektiv, účinek laseru, ovládání dmx, ssd disk xray, paprsek hlavu, hlava pohybovat, 240 ssd.

Popis

  • 200000137: 200003832
  • Příležitosti: Domácí Zábavy
  • Styl: DMX Fázi Světla
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: laserlands
  • Číslo Modelu: na

Popis Produktu

100ks Ploché Konvexní laserový Paprsek PMMA Čočky pro VŠECHNY Vlnové délky Laseru

M5*5.5*0,5 mm FL=6MM

M 7*5.5*0.5 mm FL=8MM

materiál: PMMA

O Nás

Nákup Tipy

Prosím, přečtěte si popis položky, zobrazení datového listu nebo v návodu před použitím výrobků.Pokud si nejste jisti, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím zprávy nebo e-mailem s námi.Pomůžeme vám co nejdříve.

V zájmu zajištění úspěšného doručení, prosím, ujistěte se, že vaše plné jméno, adresu a psč jsou podrobné a správné, a vaše telefonní číslo je k dispozici pro dodání kontaktovat.

My jen loď, aby potvrdil adresu.Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je aktualizován.Pokud chcete změnit na jinou adresu, prosím, zanechte nám zprávu bezprostředně před tím, než je poslal ven.Doprava

Poštovné a Sledování

Způsoby dopravy a CCA. Datum Dodání

Balíček je odesláno z Číny Pevniny

Hospodářství, Doprava (Často Zdarma)

Leteckou Poštou Malý Balíček

Datum dodání: cca. 10-30 pracovních dní do různých zemí

Standardní Poštovné

ePacket poskytována EMS

Datum dodání: cca. 7-20 pracovních dnů do různých zemí

Urychlené Lodní dopravy, UPS, Fedex, DHL nebo EMS

Rozhodneme dopravce, protože musíme kontrolovat náklady na dopravu, které jsme pro účtovat pouze o 30usd pro mezinárodní expresní přepravy, který je často ne dost.Pokud máte speciální požadavek, kontaktujte nás, prosím, určit váš preferovaný dopravce přes zprávu)

Datum dodání: cca. 3-10 pracovních dní do různých zemí.

Způsob Sledování

Nabízíme sledovací číslo pro všechny objednávky.Toto číslo bude poskytována zprávy nebo e-mailem, jakmile balíček je odeslán.

Pro Leteckou Poštou nebo ePacket můžete sledovat balíček prostřednictvím své národní poštovní úřad webové stránky.

Pro Zrychlené Poštovné, prosím, sledování prostřednictvím Dopravce webové stránky.Podmínky

O Daňové a Celní Záležitost

Kupující starat se o daně nebo celní poplatky.Nezahrnuli jsme žádné daně do ceny nebo expediční poplatek.

Pomůžeme vám při případné celní záležitosti dle vašich požadavků.Vrátí

Návrat Politiky

Všechny produkty byly kontrolovány a baleny v dobrém stavu před odesláním.V případě, že položka je vadný, prosím, informujte nás do 3 dnů od obdržení.Zajistíme náhradní pro vás, pokud situace je potvrzena.Nebo můžeme náhrada pro vás a účtovat 25% servisní a manipulační poplatek na základě celkové ceny výrobku (není včetně poštovného za poplatek).Kupující hradí oboje poštovné, pokud některý produkt je vrátil.

Za 3 měsíce (ode dne expedice z), v případě jakéhokoliv problému se stane, způsobené samotnou položku, prosím, ne rozebírat.Můžete se vrátit v původním obalu, aby nás.Budeme opravu nebo výměnu nového pro vás a platíte jen za to jak způsob doručení.Kontaktujte Nás

Kontakt a zpětnou Vazbu

Jsme vám odpověď na veškeré vaše dotazy do 24 hodin.Pokud se nechcete dostat odpověď od nás, prosím, zkontrolujte, zda vaše nevyžádané nebo spam schránky.

Pokud jste spokojeni s výrobkem, který jste obdrželi, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu.Pro opravdu potřebujeme vaši podporu, a vaše cenná zpětná vazba pomůže a průvodce a mnoho dalších, aby koupit to, co potřebují.

Pokud jste nespokojeni s našimi položky nebo služby, pak prosím postupujte dobré eBay praxi, kontaktujte nás před odjezdem jakoukoli zpětnou vazbu.Zavázali jsme se vyřešit všechny otázky v přátelské a uspokojivým způsobem.

Návrat Politiky

Všechny produkty byly kontrolovány a baleny v dobrém stavu před odesláním.V případě, že položka je vadný, prosím, informujte nás do 3 dnů od obdržení.Zajistíme náhradní pro vás, pokud situace je potvrzena.Nebo můžeme náhrada pro vás a účtovat 25% servisní a manipulační poplatek na základě celkové ceny výrobku (není včetně poštovného za poplatek).Kupující hradí oboje poštovné, pokud některý produkt je vrátil.

Za 3 měsíce (ode dne expedice z), v případě jakéhokoliv problému se stane, způsobené samotnou položku, prosím, ne rozebírat.Můžete se vrátit v původním obalu, aby nás.Budeme opravu nebo výměnu nového pro vás a platíte jen za to jak způsob doručení.powered by

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení