Čínské Nejlepší Značky Deštník, Déšť Ženy Skládací Květina Dívka Anti-UV Deštníky odolné proti Větru Cestování Ženské Kvalitní Slunečník PARADISE

548.21 Kč 323.40 Kč Doručení zdarma

Štítky: děti deštník, mosaz cuba, déšť deštník ženy, dítě deštník, bambus deštník, deštník, krajkový deštník, déšť, čínský deštník, parachase skládací deštník, roztomilý slunce deštník.

Popis

  • Číslo Modelu: 33547
  • Panel Materiál: Režné
  • Ovládání: Non-automatický Deštník
  • barva: modrá,růžová,žlutá,fialová
  • vzor: UV ochrana deštník
  • Produkt: deštník děti
  • Deštník tyč materiál: OCEL
  • Značka: NoEnName_Null
  • Typ: Deštníky
  • Jméno: jasné deštník
  • Velikost: 55-61cm radius
  • Věkové Skupiny: Dospělí
  • Styl: deštník pro ženy
  • Funkce: Deštník Portable
  • Materiál: Kovové

Otevření nové prodejny! ! !nabízíme největší slevy!

"Následovat" náš obchod daných větší sleva!

● Ráj --- Čínský Nejlepší značka

● Nejprodávanější v Číně ! ● Je velmi odolný, vysoce kvalitní.Min, aby $100, Budeme poslat DHL / UPS / Fedex /SF Au-UV (UPF50+) tento deštník je schopen blokovat 99.9% UV ray Otevřít deštník pod průměr: 97cm Otevřený výška: 67cm Kolaps délka: 24 cm Hmotnost: 350g Kostra materiál: Ocel Vynikající vodoodpudivost MIMOŘÁDNĚ ROBUSTNÍ:Oceli a skleněných vláken podprou kostní To je to poslední, deštník, kdy budete potřebovat!Čínské Nejlepší Značky Deštník, Déšť Ženy Skládací Květina Dívka Anti-UV Deštníky odolné proti Větru Cestování Ženské Kvalitní Slunečník PARADISE

DOPRAVA 1. Prosím, ujistěte se, že příjemce informace musí být správné a úplné, včetně Jméno, Adresu a Telefonní Číslo.Pro ruský Kupující, vaše příjemce jméno musí být kompletní ve třech slovech. 2. Po zaplacení, je ověřen a zpracován, zásilka bude odeslána do 1-5 pracovních dnů. 3. Výchozí VOLNÝ Způsob Dopravy je China Post Registrovaných Air Mail, sledovací číslo bude poskytována, a mohou být sledovány.Vzhledem k Mezinárodní Doprava, dodací lhůty se liší v závislosti na zemi a kurýrní služby, ve většině zemí dosaženo v rámci 10-20 pracovních dnů. 4. Následující Možnosti Dopravy jsou k dispozici, ale dodací poplatek na účet Kupujícího: UPS, FedEx, DHL, EMS.Doba dodání bude 1-2týdny.( Pokud vaše objednávka přesáhne 300 dolarů , Free shopping) 5. Celní a dovozní daně: Objednávky mohou potřebovat k proclení ve vaší zemi.Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu, kupující bude sbírat tyto poplatky se podle místa Určení Vlastní Kancelář; Dodavatelé nejsou odpovědni za zpoždění způsobené celní oddělení ve vaší zemi.Dodatečné náklady nebo zpoždění může dojít během mezinárodního obchodu.Jsme upřímně doufám, že nechcete používat dodatečné náklady na dovoz nebo celní odbavení zpoždění jako důvod k požadování náhrady nebo odjezdem negativní zpětnou vazbu, ochrana kupující Plnou Náhradu, pokud nechcete přijímat objednávky; Vadné, poškozené nebo chybí-prodaných položek mají nárok na plnou náhradu; Položka není, jak je popsáno nebo nízké kvality, můžete vrátit před cílem dokončení, a obdržíte plnou náhradu.Návrat expediční poplatek bude placen vámi.Nebo můžete zvolit, aby výrobek a dohodnout se na výši náhrady přímo s prodávajícím O zpětnou vazbu Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Doufám, že jste spokojeni s našimi produkty.Ocenili bychom,pokud byste nám může dát stalo kladné zpětné vazby(5 hvězdiček) zpětnou vazbu, je důležité, aby nás.Žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!kontaktujte nás, Pokud máte nějaké otázky nebo problémy s našimi produkty, platby, lodní doprava, a náhrady, prosím, neváhejte a Kontaktujte Nás, jsme více než rádi, a bude v našich silách, aby vám pomohou.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Mwuobiny 2020-12-17

Thank you so much

5
Glushko 82 2020-09-02

В сложенном виде длина 24 см. Красивая ткань: сверху похожа на кожу, глянцевая, с нижней стороны рисунок. Ручка очень маленькая, не очень удобно держать. Каркас не выглядит прочным, довольно тонкий. Не думаю, что выдержит ветер. На спицах нет пружинок. Но в целом соответствует описанию.

Přidat recenzi

Hodnocení