Car Styling Auto Samolepka Hudební Rytmus EQ EL Hudba Ekvalizér na Zadní Okno, Světla pro Auto Led Controller Dekorativní Lampy

530.30 Kč 434.81 Kč Doručení zdarma

Štítky: Rovné, ekvalizér led 70, ios hudební ekvalizér, muži ekvalizér, auto eq, asus ekvalizér, ekvalizér led, led hudební rytmus, pronájem hudební rytmus lampa, ekvalizér, mixer, auto.

Popis

  • Značka: cntoworld
  • Napětí: DC12V
  • Velikost: 45*30cm,50*30cm,45*25cm,40*30cm
  • Auto Mark: Většina aut
  • Typ Položky: hudební svítilna led
  • Styl: hudba auto samolepka hudební ekvalizér

Specifikace: Výkon: 3W Napětí: DC12V Proud: 0.3 A Světelný Zdroj:LED Barva:červená,zelená,žlutá,modrá,růžová,barevné, Materiál: PVC Připojovací kabel: 3m autonabíječka kabelu: cca 1,9 m Napětí: 12V List velikost: 45*30cm,50*30 cm,45*25 cm,40*30 cm Balení, včetně: Auto Hudební Rytmus Štítku Regulátoru s plochý kabel Nabíječka do Auta s kabelem Vlastnosti: Zvuk-aktivuje barevné LED světla auto samolepka. Barevné LED světla budou blikat jako hudební rytmus, vám romantické a fashional prostředí. Určen pro zdobení vaše auto, aby vám s chladnou a nádherné světelné show. Zvuk citlivost je nastavitelná pomocí knoflíku, jak budete potřebovat. Snadné použití, stačí připojit na 12V DC napájení, a to bude produkovat krásný efekt. Je to tenká fólie s lepicí pásky, které lze nalepit na zadní sklo nebo boční okno. Vybaven nabíječka do auta, která může být přímo vložen do auta, aby se lampa světlo. Podporujeme Maloobchod , Velkoobchod, OEM, Dropshippers!!! Budeme vybírat nejlepší přepravní cesty, zabalit dobře a nechtěl psát nějaký prodejce informace na obalu. Pokud chcete najít Čínské partnery, pls zdarma kontaktních nás, Doufám, že můžeme přinést více podnikání, a další zisk ve vašem místním trhu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení