Sportovní Medaile Stojan Montáž na Stěnu Kovové Medaile Skladovací Stojan Držitel Ocenění za Medaile Skladování

612.98 Kč 398.34 Kč Doručení zdarma

Štítky: pro skladování medaile, držitel medaile, jewlery na oblečení, vojenská medaile zobrazení, vysoký obrazovka, jewlry stát, medaile, 63a 3-pólové, fox star, N600.

Popis

  • Použití: Další
  • Materiál: Kovové
  • Číslo Modelu: 2020
  • Použitelný Prostor: Obývací Pokoj
  • Typ Instalace: Nástěnný Typ
  • Ne. Úrovní: Jeden
  • Funkce: Eco-Friendly
  • Klasifikace: Non-skládací Stojan
  • Velikost: S

Body:

1、Ukázat Své Úspěchy: Zda se účastníte 5k, půl maraton, triatlon, trénink bojových umění nebo jakékoliv sportovní soutěže, si můžete pověsit vaše medaile tady předvést a zachovat těžce vydobyté odměny.

2、Silný a Odolný: Tato cena pozastavení může podpořit vaše bling hmotnosti ve všech soutěžích, z plavání, zápas, gymnastika, karate, hokej, tanec, fotbal a mnoho dalších sportů medaile.Až 30 medailí mohou být zavěšeny.

3、Snadná Instalace: balení obsahuje všechny potřebné montážní hardware, včetně šroubů, zdi, sloupky a příchytky, aby se vaše zdi neporušený, zatímco drží rám pevně na svém místě a snadné použití.

4、Široce Použitelné: Jednoduchý a elegantní design vhodný pro obývací pokoj, pracovna, chodba, hala, dětský pokoj, obývací pokoj, školy, tělocvičny.

5、Perfektní Dárek: kovovou medaili stojan je známkou perfektní dárek, a projev uznání, úcty a obdivu k tvrdé práci a obětavosti své milované.

Specifikace:

Materiál: iron art

Velikost: o 40*14*0.2 cm/15.75*5.51*0.08 v

Hmotnost: asi 500 g

Balení: karton

Balení Seznam:

1*Závěs Medaile

1*Papírová Krabice

1) přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení