ZIQIAO pro VW T4 Multivan Transporter Caravelle Business Dynamické Trajektorie HD Zadní Kamera HS140

381.31 Kč 270.79 Kč Doručení zdarma

Štítky: 1n4148 t4, lampa miror, multivan, kamera ds, záclony multivan t4, vw videa, zadní fotoaparát, gt volkswagen, vw t4, multivan t5.

Popis

  • Značka: ZQ
  • Typ Materiálu: ABS
  • Materiál Čočky: Sklo
  • Vodicí Linky: Ano
  • Původ: KN(Původu)
  • Délka Video Kabelu: 8M
  • Použitelné model vozu 2: Volkswagen Eurovan Caravelle Transporter T4 1990-2003
  • obrazový Snímač: CMOS/MCCD
  • Funkce 2: Dynamický/lineární sledovat kamery
  • Shell Materiál: Plastové
  • Úhel: 140-170 stupňů
  • Video Formát: NTSC
  • Vodotěsné úroveň: ip68
  • Typ Alarmu: Příslušenství
  • Signál režimu: CVBS
  • Certifikace: CE
  • Funkce 1: VW T4 zadní kamera
  • SKU: HS140/HS140A/HS140B/HS140D
  • Použitelné auto model 1: VW T4 Multivan Transporter Caravelle Business
  • Drát nebo Bezdrátové: Drát

Specializované Auto zpětná Kamera pro Volkswagen VW T4 Multivan Transporter Caravelle Business

Důležité tipy:

******************

Vážení zákazníci, z důvodu různých zemích nebo regionech stejný model auto díly mohou být různé, nákup musí být založen na vaše auto spz světla nebo originální kameru tvar a velikost se rozhodnout. Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte nás. Jinak, nebudeme nést odpovědnost za výrobek a originální auto díly neodpovídají!!!

Referenční vhodné pro modely aut:

Pro VW T4 Multivan Transporter Caravelle Business (8m video kabel)

Pro VW Eurovan Caravelle Transporter T4 1990-2003 (8m video kabel) Specifikace:

①HS140, HS140D

Obrazový snímač: CMOS Signál režimu: CVBS Video formát: NTSC Vyvážení bílé: Automatické AGC a BLC: Automatické Pozorovací úhel: 140 stupňů-170 stupňů Pixel: 720×480 Video kabelu: 8m Napájecí kabel: 1m Jasnost: 480 TV řádek Poměr signálu k šumu: Lepší než 48 dB Pracovní napětí: DC 12V Vodotěsné úroveň: IP68 Pracovní teplota(Deg.C): -30 ~ +80

②600P HS140A

Signál režimu: CVBS Obrazový snímač: CMOS Video formát: NTSC Vyvážení bílé: Automatické Pozorovací úhel: 150 stupňů-170 stupňů Pracovní napětí: DC 12V Vodotěsné úroveň: IP68 Video kabelu: 8m Napájecí kabel: 1m Pixel: 1024×600 Pracovní teplota(Deg.C): -30 ~ +80

③720P HS140B

Signál režimu: CVBS Obrazový snímač: MCCD Video formát: NTSC Vyvážení bílé: Automatické Pozorovací úhel: 160 stupňů-170 stupňů Pracovní napětí: DC 12V Vodotěsné úroveň: IP68 Video kabelu: 8m Napájecí kabel: 1m Pixel: 1280×720 Pracovní teplota(Deg.C): -30 ~ +80

Seznam balíčků:

1 x Auto zadní pohled kamery, 1 x 8m Video kabel, 1 x 1m Napájecí kabel, 1 x Uživatelská příručka.

Pokud budete také potřebovat monitor, můžete kliknout na následující obrázek, na objednávku.

Rozměry Výrobku

Vzhledem k ruční měření, tam může být chyba 1-2mm.

HS140A, HS140B

Na HS140A, HS140B fotoaparátu výchozí zadní pohled parkovací kamera bez vodících linek. - Pokud budete potřebovat zadní pohled parkovací kamera bez průvodce line, neřežte bílý vodič. - Pokud budete potřebovat, zadní kamera s parkovacím průvodce line, řezané bílý vodič.

Pokud nechcete používat dlouhé video kabel. Máme bezdrátový vysílač a přijímač pro zadní kameru nahradit video kabel. Klepněte na následující obrázek, na objednávku.

HS140, HS140D

Rozdíly mezi lineární a dynamické parkovací vodicí čára

Dynamické a Statické podpory-line srovnání.

Vyhněte Se Nebezpečí:

Specializované kamery je jasně vidět den a noc, což vám umožní bezpečně zaparkovat.

Dynamický Přehled Zadní Pohled Kamery

Automaticky nastavit úhel podle vozu jedoucího polohu a rychlost.

140 ° ~170 Stupňů Široký Vizuální Úhel

Široké pozorovací úhly pro kontrolu zraku slepé skvrny v procesu obrácení, aby vaše bezpečné jízdy, vyhnout jakékoliv nehody vozidla.

Vodotěsné Úroveň IP68

IP68 vysoce kvalitní vodotěsný design pro použití v extrémních podmínkách.

Parametry Výrobku:

Pokud potřebujete filtr, usměrňovač, ať video signál výstup normální. Prosím klikněte na obrázky níže se dozvíte o objednání!

Když se spustí motor, některé německé vozy a Americká auta, bude výstupní napětí rušení. Napájení couvací lampa není čistě STEJNOSMĚRNÉ napájení. Vzhledem k velmi vysoké provozní napětí, fotoaparát nemůže normálně pracovat a video signál výstup není normální, takže hostitel může vidět, že tam je vážný zásah, který nelze přepnout na couvací obrazovce normálně.

Způsob Instalace:

Instalační instrukce jsou pouze pro referenční účely. Doporučuje se, aby profesionální instalátor nainstalovat kameru. 1. Instalaci kamery v prostoru u osvětlení spz. 2. Nastavení objektivu fotoaparátu na nejlepší pozici. 3. Připojte video výstup (žlutý drát) k monitoru. 4. Připojte napájecí kabel (červený a černý) pro napájení z auta couvací světla, při couvání, couvání monitorovací systém automaticky začít pracovat, můžete vidět stav vozu ocas jasně.

O Nás:

1. Naše výrobky musí být přísně testovány před odesláním, a výrobky mohou být zasílány pouze zákazníkům poté, co se ukázalo být neporušené.

2. Můžete kombinovat všechny položky svobodně objednat v našem obchodě.

O Doprava:

1. Pokud objednávka zákazníka úspěšně zaplacena, budeme vyberte rychlý a spolehlivý způsob dodání a odeslat balíček do 1-3 pracovních dnů.

2. Jsme zodpovědní pouze za dodací adresy vyplněné v objednávce, prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná. Neneseme odpovědnost za nesprávné nebo nedoručitelné adresy.

3. Pokud jste neobdrželi vaše zboží kupující v ochranné lhůtě, prosím, kontaktujte nás. Budeme se snažit v našich silách sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je snažit se, aby zákazníci spokojeni!

4. Dovozní cla, daní a poplatků došlo v kupující zemi nejsou zahrnuty v ceně položky nebo přepravní poplatky. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

Návrat A Vrácení Peněz:

1.Pokud tam je nějaké problémy s našimi produkty, budete mít 7 dnů, kontaktujte nás a 15 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 15 dnů, je považováno za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!

2.Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

Zpětná vazba:

Jsme se zavázali k dodržování nejvyšších standardů v průmyslu a usilovat o to, aby všichni zákazníci spokojeni! Vaše pozitivní zpětná vazba je nejlepší povzbuzení pro nás. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, dejte nám 5-hvězdičkový a fotit sdílet zpětnou vazbu sloupce. Pokud nejste spokojeni s tímto nákupem, prosím, kontaktujte nás.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4 out of 5 (2 votes)

5
Mototsentr 2021-01-06

All works like please. You had a little sculpture to pasowało.

3
Drugoymir Ru 2021-01-18

The pictures are good, not hd, however for a retro camera go well, what does not go well and that on the tailgate behind my vw t4, the perspective is not complete, the pull handle hides part of Visual

Přidat recenzi

Hodnocení