Velkoobchodní moon star polštář kryt Evropské klasické Van Gogh olejomalba polštář domů pohovka dekorace polštář 45x45cm

110.30 Kč 63.88 Kč Doručení zdarma

Štítky: hpi nízký 5b body kit, hpi nitro auto pneumatiky, hpi savage steel 49, hq saténové vlajky stark, hphone kryt popruhy, hpi střídavý kola, hpi savage xl ergal, hpi savage 1 8 tělo, hq 9 strojek frézy.

Popis

  • Technics: Pletené
  • Styl: Prostý
  • Sada Typ: No
  • Materiál: Povlečení / Bavlněné
  • Číslo Modelu: CF36
  • Původ: KN(Původu)
  • Vzor Typu: scénický
  • Tvar: Náměstí
  • Použití: Auto
  • Značka: HAAFKK
  • vzor: TISKNOUT

velkoobchodní moon Star polštář kryt Evropské klasické umění Van Gogh olejomalba polštář kryt domácí pohovky dekorativní polštář

Materiál: Tenké Prádlo A Bavlna

(1)Velikost Cca: 43 cm * 43 cm (17 palců * 17 palců) Všechny polštáře jsou vyráběny ručně, může být 1-2cm odchylka existovat,doufám, že můžete pochopit.

Netroufáme si slib, že cena produktu je nejnižší cena,

ale můžeme slíbit, že stejnou cenu s nejlepší kvalitou

Zadní Polštář Kryt:Prostý Barva bez tištěného obrazu

Otevření:Zip

Je to JEN polštář Kryt bez vložky

[Produkty Tisku] Polštář kryt je jednostranný tisk, vzadu je čisté konopí barva

Poznámka:

1. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázcích, ale ne stejný výkon na různých orgánech jako na modelu.

Péče O Instrukce:

Studené a jemné praní v pračce

Pověsit na suché, vyhnout se tření a vyždímat

Vyhněte se prodloužit expozici slunečnímu záření

Jsme továrna. Jsme vždy dodržovat, aby ty nejlepší produkty a služby pro vás a vaše přátele. Kde můžete koupit produkty společnosti mají problémy s kvalitou, prosím, vyfotit, aby nás po obdržení do sedmi dnů, budeme re-poslat zdarma váš oblíbený produkt, který je náš závazek.

POZNÁMKA: Vítejte Na Velkoobchodní A Přizpůsobení 3D Tisk Polštář Kryt. Prosím, Použijte Nákupní Košík, Aby Přidat Zboží, Větší Pořádek, Větší Sleva!!!!! Budeme odesílat vaše objednávky v 1-7 dnů (dle objednávky množství) po zaplacení.

Když obdržíte položky, které jste si objednali, do 24 hodin , prosím, zkontrolujte si to pečlivě. Prosím, kontaktujte nás přímo, pokud máte nějaké problémy.

1. Prosím, zkontrolujte, zda sledování informací o sledování webových stránek.

2. Prosím, kontaktujte nás pomocí zprávy, e - mail, nebo obchodní manager.

3. Zkontrolujte, zda balíček a položky pečlivě.

1. Pozitivní zpětnou Vazbu (5 hvězdiček ) je pro nás velmi důležité, prosím, myslíte, že dvakrát před odchodem zpětnou vazbu.

2. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální ( 3 hvězdičky ) nebo negativní ( 1-2 hvězdičky ) zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách vyřešit problémy a prosím, věřte nám!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení