Elektrická Kytara Kabelového svazku Kit, 2T2V 3 Způsob Přepínač 500K Hrnce&Jack Kytaru Náhrada za Les Paul LP Kytaru

257.97 Kč 175.52 Kč Doručení zdarma

Štítky: gibson sg, diy guitar kit, čínské elektrické kytary lidské, elektrická kytara kit, kovové humbucker pickup, les paul kit uk, gibson paul elektrická kytara, inlay epiphone, EVA pěna, gibson.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Typ: Float Zbytek
  • Velikost: 108 x 25mm
  • Materiál: EVA+plast

VYSOKÁ KVALITA: elektrická kytara kabelového svazku kit je vyroben z kvalitních materiálů s jemné obrábění a lehké, dráty jsou anti-stárnutí a odolné.Tato položka je ve vysoké kvalitě, můžete si koupit s důvěrou.

SPECIÁLNÍ KONSTRUKCE: nádoba je vyrobena s měděným objímku hřídele, která nabízí vynikající trvanlivost a schopnost snížení hluku.

SNADNÉ POUŽITÍ: Tento kit je snadno nainstalovat a používat, jen je třeba pájet vyzvednutí přepínače a pozemní objemu hrnce, pak to bude ok.

POUŽITÍ PRO: třícestný přepínač je určen pro elektrickou kytaru, zapojení obvodu.S 2 objem, 2 tón, a 1 jack kabelového svazku elektrická kytara kabelového svazku je ideální pro elektrické kytary.

Barva: Stříbrná

Materiál: Kov

Velikost: 16 mm

Obsah Balení:

1 * Kabelový Svazek

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení