3/KS Model Železniční kandelábr Pouliční Světla HO N TT Měřítko LED/Moderní Styl Boulevard /Silnice / Parkoviště Světla/Rozložení

128.21 Kč Doručení zdarma

Štítky: h0 měřítko, vlak ho měřítku 187, n měřítku, vlaky měřítku, měřítku ho, budov, domů, sada vlak ho, ho, model železnice, n měřítku vlak, měřítku ho.

Popis

  • Stupnice: 1/87 HO, TT 1/120; N 1/160
  • Číslo Modelu: L003
  • Napětí: DC 12V
  • Balení: 3 ks/Balení
  • Varování: Pro Model V Měřítku Dělat Jen
  • Věkové Rozmezí: 14 Let A Nahoru
  • Výška: HO=100 mm; TT=80 mm; N=55mm
  • Téma: Doprava
  • Barva Osvětlení: Teplá Bílá nebo Studená Bílá
  • Značka: FunTrying

Popis Produktu

Tyto jsou věrnou reprodukcí dálnice, průmyslové a komerční venkovní plochy osvětlení nalézt všude od městského centra na osamělé venkovské obchody. --Balíček 3 světla s 24" (Přibl. 60 cm) červené a bílé dráty; - Světlo poláci snadno vložen do platformy nebo diorama base; --Osvětlena nízkým výkonem, dlouhou životností, 12v SMD Led diody; - Vyberte si Teplé Bílé nebo Studené Bílé barvy světla; - Vyberte si HO Měřítku(3.94",100mm), N Měřítko(2.17", 55mm) nebo TT(3.15",80 mm) stupnice.Položka určena pro model v měřítku dělat, NENÍ VHODNÉ pro děti pod 8 let!

___

1. Dodací podmínky 1.1. Po celém světě dopravy. 1.2. Většina objednávek lze posílat do 24 hodin, všechny objednávky lze odeslat do 3 pracovních dnů. 1.3. Všechny objednávky na víkendy a svátky bude odesláno v pracovní dny. 1.4. Přepravní náklady budou vypočteny podle hmotnosti zboží bude kupovat, dodací adresu a způsob dopravy, který jste vybrali. 2.Návrat a Vrácení můžete se vrátit Položky, se vám nelíbí, do 14 dnů ode dne, kdy je obdržíte na vrácení peněz.Přepravní poplatky jsou nevratné a jsou odpovědné za dopravu zboží zpět.Produkt(y) musí být vráceno v původním obalu.Prosím, kontaktujte nás nejprve před odesláním produktu zpět na instrukce. 3. Zpětná vazba Budeme rádi, pokud byste mohli udělat objektivní a pravdivý názor o naše produkty založené na vaše pocity po použití našich produktů.to nám pomůže, aby přezkoumala naše produkty a služby.Pokud nejste spokojeni s produkty nebo zásilku nebo zákaznický servis nebo jakékoli jiné problémy, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

O FunTrying

FunTrying ®, Čína založená společnost, vyrábíme model tvorby materiálů a miniaturní modely od roku 2017. většina našich zákazníků je model rozhodování firem, architektonický model tvůrci, railroaders modelu, jednotlivé nadšenci do modelové železnice, model diorámy a miniaturní modely...jsme vždy hodnotu produktů kvalitu a služby zákazníkům a tvrdě pracovat pro tento účel.Z tohoto důvodu, jsme získali skupinu věrných uživatelů, a nahromaděné téměř 5000 fanoušků na Facebook stránce.mějte, prosím, sledujte nás a najít další aktualizace v budoucnosti.Bavte se a Udržet se Snaží na velké hobby miniaturní modely a dioramata.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení