D&D 2 Barvy Tkaniny, Pletací Jehlice Pytel Svetr Jehly, Pletení Nástroje, Příslušenství Organizátor

316.99 Kč 221.94 Kč Doručení zdarma

Štítky: gran pletací jehlice, pletací příze kolo háčkovaná taška, kokett pletací jehlice nastavit, rukojeť pletací jehlice nastavit, taška pro kulma, velké pletací jehlice, nyler pletací jehlice, sokks pletací jehlice nastavit, pletení needls nastavit, toaletní taška pes tisk.

Popis

  • Název Položky: Pletací Jehly Pytel
  • Typ: Nástroj Nastaví
  • Původ: KN(Původu)
  • Velikost: As Picture Show
  • Použití: Další
  • Značka: NOTIONSLAND
  • Balení: 1ks/balení
  • barva: 2 Barvy
  • Materiál: Další

Značka

Notionsland

Materiál

Tkanina

Barva

2 Barvy

Velikost

Jako Obrázek Show

Hmotnost

80g

Balení

1ks/balení

Použití

Pletací Jehlice Taška/Pletení tote

Vzhledem k ruční měření, Některá měření mohou mít 1-5% rozdíl s aktuální jeden.

Produkt úvod

1 Krásné vzory, módní styl pro vaše potřeby;

2 ruční trvanlivost výrobku;

3 měkké Tkaniny, snížit vnější tření, dát osobě druh pohodlný a jemný pocit;

4 má uvnitř otvor vzduchu, má dobrou propustnost pro vzduch.

Tipy: Vážení kupující,Jsme na přímé a vedoucí výroby pro tyto položky s 30 let zkušeností v tomto oboru v Číně. Máme naší vlastní továrně, můžeme poskytnout vám s velkým počtem produkt potřebuje.Pokud budete potřebovat, jsme schopni poskytnout vám s produktem, distribuce podnikání,Si můžete objednat v tomto obchodě po dlouhou dobu.Prosím, kontaktujte nás, pokud žádné problémy.

1.100% zbrusu nový a vysoce kvalitní. 2.Některá měření mohou mít 1-5% rozdíl s aktuální jeden. 3.Barvy rozdíl existuje mezi obrazem jako skutečný jeden.

1.Prosím, vyberte správnou velikost nebo barvu, co chcete,budeme odeslat balík, jak si vybrat v objednávce. 2.Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací informace jsou správné, před potvrzením objednávky. 3.Jsme obvykle přijmout platbu prostřednictvím úschovy.Chránit vaše zájmy,vaše platba bude dočasně v držení Alibaba, a nebude vydána pro nás, dokud jste obdrželi vaši objednávku a jsou s ní spokojeni.Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás.

1.Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 2. Děláme dodávky freeshipping CHINA POST většině částí světa, ale my ne doručit do P. O. BOX nebo APO/FPO. 3. Normálně bychom, aby vaši objednávku dodání do 1 týdne poté, co vaše platba dorazila. 4. Nabízíme také rychlé dodání podle EMS/DHL/UPS/TNT, ale extra přepravní náklady je nutné.

Pokud jste spokojeni s našimi produkty,Prosím, dejte nám 5 Hvězdiček.Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
El Lobo452 2021-01-17

excelente

Přidat recenzi

Hodnocení