Spojené Státy Dovoz NeoCell Kolagen Tablety Malé Molekuly Hydrolyzovaného Kolagenu Peptidu Biotin Kolagenu+c 360 Tablet 1 Lahvička

1 471.32 Kč 1 397.71 Kč Doručení zdarma

Štítky: barva tablet samsung, barva mlhy sprej, kolagen marin, molekula de, glutathion, android tablet, hřebík pigment, biotin, hormonová, chia semínko.

Popis

  • Typ: třpytky
  • Původ: NÁS(Původu)
  • Složka: Kolagen Tablety
  • NET WT: 360 tablet 1 lahvička
  • Číslo Modelu: Tělo Třpytky
  • Množství: 999
  • Použití: Tělo

Kolagen je biopolymeru, hlavní složkou živočišné pojivové tkáně, a nejhojnější a široce distribuované funkční protein u savců. Kolagen je bohatý na glycin, prolin, hydroxyprolin a další aminokyseliny potřebné pro lidské tělo. Kolagen je jednou z nejdůležitějších složek extracelulární matrix. Jeho účinnost je velmi vyhledávaná veřejností. Konkrétně existují následující aspekty: 1. Hydratační vlasy, kolagen je dobré pro vlasy, hlavní složkou vlasů je protein, v případě nedostatku bílkovin, výživa vlasů je nedostatečné, snadno se suché a rozdvojený, dostatek bílkovin může udržet výživu vlasů, aby vlasy měkké a lesklé; 2. Výhody kolagenu pro péči o pleť jsou účinné péče o pleť a kosmetologie, protože kolagen může hydratují pokožku, udržují pružnost pokožky, hydratují a lesk, oprava poškozené kůže, účinně utáhněte kůži a odstranit vrásky a udržet kůže, hydrataci.

Produkt byl nahrazen nový obal, stejný efekt, vítejte na objednávku

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Astanovskaya Sta 2021-01-11

it looks like descriptions,let see the effect of collagen in next months,i was unhappy to recieve the item after 3 months ,i will never order again in aliexpress.

5
Vovkogon81 2020-10-22

התחלתי use below אתן reviews. Thank you

Přidat recenzi

Hodnocení