Tarot Čarodějnictví, Věštění Hry Witch Tarot Karty Paluby Papír Materiál Pro Domácí Zábavu Deskové Hry

110.08 Kč 66.09 Kč Doručení zdarma

Štítky: hra, tarot de palubě, wicca-čarodějnictví, 7 divů deskové hry, látkové čarodějnice, katanu desková hra dřevo, kouzel, paluby tarot, duch stick, tarot.

Popis

  • specifikace: 60mm*103mm*78
  • Číslo Modelu: Tarotové Karty
  • Použití produktu: Věštění hra
  • Název produktu: witch tarot karty
  • Produkt jazyk: anglický
  • Produkt materiál: Křídový papír
  • Původ: KN(Původu)
  • Hmotnost výrobku: 160 g
  • Manuál: Elektronický návod k použití
  • Vnější velikost balení: 10.5*6.2*2.5 cm

Vítejte v obchodě!!!

1.Pokud se vám líbí produkt, prosím, přidejte jej do oblíbených, nebo nákupní košík, aby se, aby to pro vás jednodušší najít. 2.Pokud se vám líbí mém obchodě, prosím, přidejte jej do oblíbených, aby to pro vás jednodušší najít. 3.Pokud se vám nepodařilo najít produkt, který potřebujete, klikněte prosím na můj obchod.Možná překvapení je na vás čeká tam.Produkt úvod název produktu: Witch Tarot Karty Produkt materiál:paluba Produkt jazyk:angličtina Návod: Elektronický návod k použití použití Produktu: Věštění hra výrobek hmotnost:120grams specifikace Produktu: 103 mm*60mm*78pcs Vnější velikost balení: 10.5*6.2*2.5 cm Poznámka: Pokud budete potřebovat anglický návod k obsluze, můžete si nechat vaši e-mailovou adresu a my vám pošleme elektronický manuál na vaši e-mailovou adresu.

Po-prodejní Servis Popis

O Logistice. 1. Celosvětovou přepravu příjezdu. (S výjimkou některých zemích) 2. Po zaplacení je odepsán, zpracujeme objednávku do 48 hodin.Pokud existují zvláštní okolnosti, budeme vás kontaktovat. 3. My jen loď na potvrzené objednávce adresu.Vaše objednávka adresa musí odpovídat vaší dodací adresu. 4. Kvůli natáčení světla, uvedené fotografie a aktuální položky bude mít barevný rozdíl a kvalita se nezmění, pouze pro referenci. 5. Přepravní čas je poskytl dopravce, s výjimkou víkendů a svátků.Tranzitní doba se může měnit, zejména během přepravy.Dovolená. 6. Vzhledem k stavu populace a časový rozdíl, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání. 7. Pokud neobdržíte zboží do 30 dnů po zaplacení.Prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovat stav doručení a dostat zpět k vám co nejdříve.Naším cílem je spokojenost zákazníka!O vrácení peněz 1You máte 7 dní na nás obrátit a vrátit je do 30 dnů po obdržení e-mailu.Pokud byla tato položka ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a nebudeme refundaci nebo nahradit.Neexistují žádné výjimky!Náklady na dopravu nese prodávající a prodávající, každý polovinu. 2. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu, tašky, musíte poskytnout nám s logistikou číslo, specifický důvod pro návrat, a číslo vaší objednávky 3. Vrátíme vám všechny vítězná nabídka množství, včetně všech součástí a příslušenství, v původním stavu a balení přijaté položky.Po oba prodávající a prodávající zrušit transakci z Thecomplication.cz.Nebo, můžete si vybrat nahradit. 4. Pokud produkt neodpovídá inzerátu, budeme nést všechny náklady na dopravu O záruce 1. 12 měsíců výrobce omezená záruka za vady zboží (kromě zboží přijaté po poškození a/nebo zneužití).Doplňky mají 3 měsíce záruka. 2. Vadné zboží musí být hlášeny a vrátil se do záruční doby (pokud je to možné, se vrátil v původním obalu).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.My ne opravte nebo vyměňte vypršela záruční položky.O zpětnou vazbu 1. Udržujeme vysoký standard kvality a tvrdě pracovat pro 100% spokojenost zákazníka!Zpětná vazba je velmi důležitá doufáme, že nás budete kontaktovat okamžitě, než nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, takže můžeme vyřešit uspokojivě problém.Když jsme se pochopit tyto problémy, je možné je vyřešit! 2. Pokud nejste spokojeni s našimi výrobky nebo služby, můžete nám říct, e-mailem, že musíme najít řešení pro vás.Spokojenost zákazníků je pro nás nejdůležitější.Jakýkoliv problém může být vyřešen prostřednictvím komunikace.Potřebujeme vaši spolupráci a účast!Děkuji!!! 3. Drahý Bože!Pokud jste spokojeni s naší produkt, služba, přístup a rychlost dodání, prosím, dejte nám 5-hvězdičkový chválu, děkuji!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení