Motocykl, Skútr, Elektrické Vyhřívané Rukavice S 4000mAh Dobíjecí Baterie, Dotykový displej Rukavice, Motocyklové Rukavice Cyklistické

375.57 Kč 266.59 Kč Doručení zdarma

Štítky: exo vyhřívané rukavice, sex elektrické rukavice, elektrický skútr, zelené rukavice fox, elektro motory kole, fingerboard, motocyklové rukavice letní revit, pneumatiky elektrický skútr, neoviva, elektrický motocykl cykl.

Popis

  • Typ Položky: rukavice
  • Funkce: Prsty Oddělené
  • Pohlaví: Unisex
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Nylon & Bavlna

Body:

1、Rychlého Ohřevu: Dovážených high-účinnost kompozitních uhlíkových vláken topný drát, vysoké teploty topení, rychlý ohřev, dlouhá životnost, skládací odolnost, bezpečné a spolehlivé.

2、Uživatelsky příjemný Design: dotykem Prstu, mohou hrát mobilní telefon, ujistěte se, a přijímat hovory, zatímco na sobě rukavice, velmi uživatelsky-příjemný design.Prsty a hřbet ruky se může ohřát, teplejší, než mnozí rukavice na trhu, které jen teplo ruky zpět.

3、3 Teplotních Úrovní: Podržte 3 sekundy pro spuštění nebo zavřete. 3 úrovně teploty, červené vysoké teploty 40-45 ° c, bílá střední teplotě 35-40 ° c, modré nízké teplotě 30-35 ° c.

4、Baterie: Použijte 2 3.7 V, 4000 mAh lithium baterie.Vložte baterii do kapsy na zip na hřbetu rukavice a plug v kapse, poté stiskněte tlačítko 3 sekundy pro zapnutí smart switch na ruku.

5、Široký Aplikace: Vhodné pro různé outdoorové sporty, jako je pěší turistika, kempování, rybaření, lov, běh, jízda na koni, lyžování, horolezectví, jízdy, atd.

Specifikace:

Název: Elektrické Topení Rukavice

Specifikace: baterie typ box/typ baterie

Materiál: nylon + bavlna

Lithium baterie: 4000 mAh

Box baterie typ: 3 1,5 V baterie

Vlastnosti: nepromokavé, teplé, non-slip touch screen

Teplota: o 45 stupňů Celsia

Teplé vedení čas: konstantní teploty o 3-6 hodin

Balení Seznam:

1 Pár Rukavice Topení

USB Nabíjecí Kabel*1

Lithium Baterie*2

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.5 out of 5 (2 votes)

5
Yenny Osiris 2021-01-13

Well know but not such a lot hot market and finger is tepid the four key Not need improvement? Lot blue message

4
Mmotodave 2020-12-18

The goods were not sent, the money was returned

Přidat recenzi

Hodnocení