Promqueen Perverzní kudrnaté vlasy svazky s 4x4 krajky uzavření brazilské lidské vlasy tkát remy vlasy rozšíření

3 533.74 Kč 1 837.61 Kč Doručení zdarma

Štítky: kudrnaté bundl, halfwig kinky kudrnaté, aircabin, 350 vlasy, krul vlasy tkát, kudrnaté vlasy svazku, yvonne brazilské perverzní kudrnaté, sólo vlasy tkát, 8 vlasy, prom queen vlasy paruka.

Popis

  • Značka: PromQueen
  • Balení: 3 ks Útku a 1 ks Uzavření
  • Vhodné Umírá Barvy: #27
  • Materiál Třídy: Remy Vlasy
  • Může Být Permed: Ano
  • Textura: Kinky Kudrnaté
  • Nejdelší Vlasy Poměru: >=10%
  • Lidské Typ Vlasů: Brazilské Vlasy

1.Název Položky: Brazilský Virgin Lidské Vlasy 2.Vlasy Splétá: Stroj Double Tkaní 3.Vlasy Textura: Kinky Kudrnaté Factroy Cena 4.Barva vlasů: Přírodní Barva, v Blízkosti #1B 5.Délka vlasů: 8Inch-40Inch Skladem k Dispozici 6.Net Hmotnost: 95 G-100G Za Kus 7.Vlasy Materiál: 100% Lidské Vlasy, Bez Chemických Zpracované 9.Doba života: Poslední více než 12 měsíců 10. Doba dodání: Expresní Doprava Po Via DHL Do 2-5 Dnů 11. Funkce: Plné Svazky,Zdravé Končí,Nezpracované,Mohou Být Barvené A Bělené&Permed

1. Platbu Problém:

(1)Přijímané platební metody

- Kreditní nebo debetní kartou

- Bankovní Převod

- Western Union

- AliPay Účtu

- Paypal Platby

- Boleto

- QIWI

- WebMoney

Pokud se vám nepodaří provést platby, prosím, kontaktujte Platebních Služeb Týmu

(2)Jak Thecomplication.cz chránit mé platby?

Bezpečně platit s vaší kreditní kartou, aniž by odhalil své údaje. Při platbě on-line, vaše údaje jsou chráněny VeriSign SSL šifrování (nejvyšší úroveň ochrany komerčně dostupné).

2.Zásilka Problém:(Expresní Doprava Přes DHL)

USA/Evropská/Austrálie: 2-4 pracovní dny

Afrika: 4-7 pracovních dnů

3. Často Kladené Otázky:

Q1:Bude to prolévání a spleť?

A:Vylučování: několik pramenů počáteční uvolňování nových vlasů je normální. Vždy doporučujeme zákazníkovi těsnění útek před instalací a kartáčování s široký-zub hřeben.

Nadměrné vylučování způsobí tím, že útek řezání nebo sucha. Prosím, vždy utěsnění konců pokud můžete snížit útku pro instalaci a udržet ji hydratovanou.

Tangle: Obvykle, naše vlasy nebudou tangle protože je kůžičky neporušené lidské vlasy. Nicméně, suchost, oleje a nečistoty build-up, slané

voda nebo ne česání každý den, povede k zamotání a vylučování. Prosím, postupujte podle péči o vlasy instrukce a používat dobrý šampon

a kondicionér na mytí vlasů dvakrát týdně.

Q2:mohu obarvit na jinou barvu a jiný styl?

A: Ano, naše vlasy jsou 100% lidské vlasy mohou být barvené, odbarvené a po trvalé ondulaci. Nicméně, často barvené a permed bude dělat

škody na vlasy, a dokonce i zničit vlasy. Prosím, nedělejte to často.

Q3:Proč jsou krátké vlasy na útku?

A:Když vlasy řez od dárce ,to je svazek dlouhé vlasy a ne útek. Délka chloupků je třeba složit pro šití útku.

To je důvod, proč tam jsou krátké vlasy tím, že na jedné straně. Prosím donrsquot starat o to, bude to mít dopad vlasy, a nebude

vliv na vlasy, použití a kvality.

Q4: Je každý pramen vlasů stejné délky?

A:Naše vlasy jsou 100% lidské vlasy, řezání od mladých dárců. Jako naše vlastní vlasy, skutečné lidské vlasy není možné, aby růst

stejnou délku každé jednotlivé vlákno. To je důvod, proč lidské vlasy konce jsou vždy tenčí než horní. Prosím, plně

pochopit a zvážit před uvedením pořadí.

Q5:Jak změřit délku vlasů?

A:Pro vlnité vlasy, prosím, natáhnout to přímo, pak provést měření.

Q6.Whatrsquos návrhy o nových vlasů majitel firmy?

Za prvé značky vlastní název společnosti, nabízíme tašky, štítky, tagy atd přizpůsobené služby pro vás.

Za druhé jsme loď vlasy, pro své zákazníky přímo v rámci své obchodní jméno, aniž byste zásob vlastních zásob.

Q7.Proč jsou vaše vlasy extensions cena mnohem vyšší?

Za prvé, budeme respektovat vaše těžce vydělané peníze, než se dostane k vám naše vlasy prochází naše kontroly kvality screeningu, ujistěte se, že všechny svazky jsou bez jakékoli nedokonalosti.

Za druhé naznačují, výzkum ldquoMiss Modrá Hairrdquo na jakékoli sociální média zkontrolovat othersrsquo recenze o naši značku kvality.

A konečně, Pokud budete mít dotaz ohledně vaší objednávky jsme jednoduchý telefonní hovor nebo e-mail, vyřešit váš jakýkoliv problém krátce.

Q8.Kolik svazků potřebuji pro jednu hlavu?

Doporučujeme všem našim zákazníkům využívat 3-4 svazky pro plnou hlavu šít. To vše závisí na vašich preferencí, a jak plná a silná se vám líbí vaše vlasy. Prosím, poraďte se se svým kadeřník. Každý z našich vlasů svazky váží 3.2-3.5 oz. Protože naše vlasy rozšíření nejsou zpracované a plněné syntetických vláken, zajišťujeme NEJVYŠŠÍ kvalitu.

Q9.Jak dlouho trvá doprava a zpracování?

Doprava trvá 2-5 pracovních dnů po zpracování. Zpracování trvá 6 až 24 hodin po ověření objednávky budou odeslány. Zajistit, že jsou chráněny jako zákazník a jsme jsou chráněny jako obchodní, potřebujeme, aby se zabránilo podvodům a jakékoli další podezřelé aktivity, takže jsme se ujistěte se, že objednávka je legální, než jsme loď produkty. Budete přijímat aktualizace na vaši objednávku pokaždé, když je aktualizován přes svou platnou e-mailovou adresu. ČÍNA VÍKENDY SE NEPOČÍTAJÍ JAKO ZPRACOVÁNÍ A PŘEPRAVNÍ ČASY!

Q10.Proč zrušil jsem svou objednávku, zatímco náhrady stále didnrsquot vrátit na svou kartu? Pro zrušení objednávky, náhrada drží Thecomplication.cz, to bude trvat 7-10 dnů, aby se proces vrácení peněz. Když u zaplacené objednávky a chcete změnit detaily objednávky, nebo dodací adresu NENÍ TŘEBA ZRUŠIT, ale kontaktujte náš prodejní opravit pro vás, které můžete ujistěte se, že vlasy dorazí včas.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení