1.5/1.8/2.5/3.0 mm Crystal Nos Prsten Kouzlo 60pcs/set z Nerezové Oceli, CZ Crystal Tvaru L Nos Prsten Piercing Stud #281671

110.30 Kč 77.15 Kč Doručení zdarma

Štítky: nos, butterfly nose kroužek, bioplast piercing, propíchnout uši zaří nastavit, boho piersing, tvaru l nos stud, gold nose stud, malé piersing, septum nastavit, květina nos stud.

Popis

  • Materiál: Kovové
  • Značka: Janedream
  • Číslo Modelu: 281671 Crystal Nos Prsten
  • barva: Barevné,Stříbrné
  • Kovy Typ: Z Nerezové Oceli
  • Styl: Klasické
  • Typ Položky: Tělo Šperky
  • Jemné nebo Móda: Módní
  • Tvar\vzor: KOLO
  • Původ: KN(Původu)
  • Tělo Šperky Typ: Nos Prsteny A Knoflíky

Vlastnosti: Zbrusu nový a vysoce kvalitní. Módní nos prsten,nádherný dárek pro vás a vaše přátele. Chytit tuto krásnou příslušenství pro vás. Nerezová ocel, vícebarevná drahokamu nose stud. Předveďte svůj jedinečný styl s touto nos stud. Bavte se s touto módní nos stud. Prsten je velmi unikátní a může být nosí velmi pohodlně. Vyčnívat z davu s tímto cool nos stud. To je musí-mít pro každého, kdo s piercing v nose . Speciální a jedinečný design, aby to nos stud více módní.

Specifikace: Materiál:316L Chirurgická Ocel. Nos stud velikost:10*0,6 mm-0.39*0,02 palce. Velikost krystalu:1.5/1.8/2.5/3.0 mm. Barva:Bílé,Barevné.

Obsah balení: 1 sada(60ks) * Nos hřeby.

ŽÁDNÝ Maloobchodní Box. Bezpečně zabalené v Bublinkové Tašky.

Všechny položky budou odeslány do 2 pracovních dnů poté, co vaše platba je jasné. Poznámka: China Post Air Mail/Pozemek jen patří k celosvětově post systém, který je mnohem pomalejší než Zvláštní Dodání. Položky dorazí v 7-25 pracovních dnů po celém světě obvykle. A čas příjezdu, závisí také na některé faktory a různých oblastech. Obecný čas příjezdu tabulce je uveden níže pro vaše inference:

Před placeing vašeho zájmu, prosím, potvrďte ceny a další podrobnosti s dodavatelem. Prosím, ujistěte se, přečtěte si celý popis a souhlasíte s tím, aby transakce před nákupem.

Pokud položka je vada, když jste jej obdrželi, nebo nejste spokojeni s tím, prosím, vrátit do 14 dní na výměnu nebo vrácení peněz. Ale položky, musí být zpátky v továrně stavu. Prosím, kontaktujte nás předem a zkontrolovat zpáteční adresu, než se vrátíte. Pokud položka je vadný v 3 měsíce, jsme mohli posílat nové náhradní zdarma, nebo nabízí plnou náhradu po obdržení vadné položky. Pokud položka je vadné za 12 měsíců, můžeme také nabídnout náhradní služby, ale budete muset zaplatit za extra přepravní náklady.

Naším cílem je poskytovat Nejvyšší Úroveň Služeb Zákazníkům, a náš zákaznický servis specialisté jsou vždy stojí vyřešit jakýkoliv váš problém. Velmi si vážíme vaše 5-HVĚZDIČKOVÝ POZITIVNÍ zpětnou vazbu, a prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu, aniž by požádal o pomoc.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (3 votes)

5
Afpoolboy 2020-09-17

Excellent

5
Worldauto 2020-09-17

Excellent

5
Pxalb1ohoney 2020-10-31

I love !!

Přidat recenzi

Hodnocení