Brazilský Rovnou Panenské Vlasy Pre Trhal 13x4 Krajka Čelní Uzavírání S 3 Svazky Husté Vlasy Tkaní Nezpracované Nová Hvězda Vlasy

7 294.72 Kč 4 085.04 Kč Doručení zdarma

Štítky: brazilské vlasy virgin, drtič krmiv, vend, čelenka spa, hlávkový salát oříznout horní, box vlasů, vlasy nová hvězda, 10 palcový čelní, 1, 5 v, led žárovka, nintendo swith.

Popis

  • Textura: Rovně
  • Lidské Typ Vlasů: Brazilské Vlasy
  • Balení: 3 ks Útku a 1 ks Uzavření
  • Značka: NOVÁ HVĚZDA
  • Materiál Třídy: Panenské Vlasy
  • Vhodné Umírá Barvy: Všechny Barvy
  • Chemické Zpracování: NIC
  • Může Být Permed: Ano
  • Nejdelší Vlasy Poměru: 10%-30%

Brazilský Rovnou Panenské Vlasy Pre Trhal 13x4 Krajka Čelní Uzavírání S 3 Svazky Husté Vlasy Tkaní Nezpracované Nová Hvězda Vlasy

Vlasy Výrobce:New Star Vlasy

Item:Brazilský Rovnou Panenské Vlasy

Výhoda:Lze Obarvit Nebo Odbarvit No

Barva:Přírodní Tmavě Hnědá

Délka:10"-34",Jiné palcový Kontaktujte Prodejce na objednávku

Hmotnost:100Gram Každý Svazek

Materiál:100% Dárce Lidské Vlasy

Dodání:DHL,Fedex Nebo Epacket

Doba života:Poslední Jeden nebo Dva roky s řádnou péčí

Q: Kolik svazků vlasy potřebuji?

Obvykle, 3-4 svazky podle vaší velikosti hlavy a účinek dáváte přednost, vlasy více než 20", 4-5 svazky bude doporučeno.

Q:Může to vlasy být barevné nebo restyle?

Naše vlasy jsou 100% virgin lidské vlasy mohou být barvené, bělené a recurled. Ale pls dont dělat často,protože to může poškodit vlasy, nebo dokonce zničit.

Q:Proč Vlasy mám suché/třepení někdy?

Suché Konce

Vlasy po vysoké teploty parní zpracované bude trochu suché. Dodržujte, prosím, naše péče o vlasy instrukce, musíme doporučit šampon a kondicionér. Ty Značky důkaz, že bude pracovat i na naše vlasy a dělat velké vlhkosti ošetření!

Roztřepené Konečky

Jak všichni víme, pro virgin vlasy rostou od lidské pokožky hlavy, delší vlasy, menší výživy dosáhne do konce. Náš sourcing oddělení bude vybírat těžce poškozen končí syrové vlasy, ale jen málo se rozdělí konce nelze zabránit, zvláště když vlasy je delší než 18"

Q:Proč se vlasy ubývání nebo tangle?

Pár línání je normální.Jsme DŮRAZNĚ DOPORUČUJEME zákazníkům TĚSNĚNÍ ÚTKU A ŘEZNÉ PLOCHY . Neřežte útku, pouze pokud u pocit, že je to nutné. Naše vlasy je kůžičky neporušené donátora vlasy, obvykle ne spleť. Ale suchost povede k zamotání a vylučování, prosím, postupujte podle našich vlasů péče o instrukce a používat naše doporučené šampon a kondicionér, aby co-umýt alespoň jednou týdně! Sulfát/alkohol produkty, bude to vede k suché a krepaté, všimněte si prosím, že v předstihu!

Q:Proč jsou vaše vlasy je dražší než ostatní prodejci?

Když jsme mluvili o PANENSKÉ VLASY, znamená, že budeme používat donátora vlasy (vlasy jsou řezané/zakoupit od donátor přímo místo sběru od podlahy), s čisté práce a vysoké teploty parní proces, aby se různé textury. Nikdy jsme se umýt vlasy v lázni kyseliny pro výrobu měkké, Žádný chemický proces. Takže vlasy s kůžičky sladěny ve stejném směru od shora až do konce. Naše vlasy se ukáže být opakovaně více než jeden rok při správné péči.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení