Rovnou 613 Blond Lidské Vlasy Paruka S Ofinou 8-14 Palcový Brazilské Krátké Bob Paruky S Ofinou Pro Ženy, Med Blond Paruku Remy

1 967.36 Kč 786.95 Kč Doručení zdarma

Štítky: vlasů lidské paruku, beeos blond lidské vlasy paruka, paruka, boční bob přední paruky, kiki kudrnaté paruky, bang lidských paruku, plná paruka pro ženy, bob žena paruky, šortky bob paruky, 613 krajka paruku.

Popis

  • Čepice Velikost: Průměrná Velikost
  • Textura: Rovně
  • Materiál: Remy Lidské Vlasy
  • Značka: Fabeauty
  • Původ: KN(Původu)

Rovnou 613 Blond Lidské Vlasy Paruka S Ofinou 8-14 Palcový Brazilské Krátké Bob Paruky S Ofinou Pro Ženy, Med Blond Paruku Remy

100% lidské vlasy, Virgin Remy Kvality, Mohou Být Barvené A Bělené & Permed.

Nejlepší Vřesový Vlasy Od Yound Dámy,Všechny Kůžičky Jsou Ve Stejném Směru,Žádná Změť Žádné Ubývání.

Pre-Oškubané S Baby Vlasy Přírodní Vlasové.

613 Blond Barvu BOB paruka s Ofinou

Přírodní Černá Barva BOB paruka s Ofinou

1. Jak hřeben paruku?

W slepice budete chtít hřeben paruku,prosím, hřeben ji jemně prsty,

A ctually to nedává ' t potřebují česaná každý den,jen aby to zdarma.

2. Jak udržet tvar?

K dyž se dostanete domů z práce nebo do školy,jste měli lepší vzít svou paruku,a dát to na vaše paruka-stát.To vám pomůže udržet jeho tvar,a bude vyhnout se zmatku, když spíte.

3. Jak umýt paruku?

Po mytí paruku,NE shake it jen v ručníku,který bude dělat vlasy celý nepořádek.nechat uschnout na vaše paruka-stát.Také nemají styl vašeho paruku, když je mokrý.

4. Jak na suché paruku?

Po mytí paruku,NE vyždímat,můžete se nechat uschnout na vás paruka-stát.Pokud jste jej vyždímejte,že bude, aby se vlasy snadno dostat zamotaný a nepořádek .

5. Jak si vybrat kondicionér?

T o umyjte si paruku s,to je nejlepší, aby si vybrat kondicionér ,šampon, je těžké pro vlasy textury.to umožní, aby vlasy dotek velmi těžké,zatímco kondicionér bude dělat vlasy měkké a lesklé.

6. Jak často se péče o paruku?

Můžete stav své vlasy každých pár týdnů, nebo tak, aby to lesklé a měkké. Ujistěte se, že nechcete dělat každý den, a ujistěte se, že vypláchněte nebo by to mohlo vést k build-up ve vašem paruku.Jen umyjte si paruku po sobě na 25 krát. Pokud to budete dělat denně, nebo i týdně, to může vést k vaše paruka při pohledu méně realistické a rozpadá.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3.5 out of 5 (2 votes)

5
Kruglov Vanek 2020-11-25

This wig was perfect - the density was thick enough - it colored perfectly- and no shedding Will definitely be purchasing again

2
Iluvcarebears504 2020-12-07

The product doesn’t look as described.

Přidat recenzi

Hodnocení