180 cm 6ft DIY Zelené Umělé Vánoční Strom s Kovovým Držákem Stojan pro Domácí Pokoj Santa Xmas Party Strom Dekorace

397.89 Kč 318.31 Kč Doručení zdarma

Štítky: vánoční strom otočný stojan základny, sakura bílé umělé, vánoční strom držák, umělé rostliny tkaniny, stát strom, vánoční strom základna velké, sakura umění, kostým santa, 2 m vánoční strom, in umělé rostliny.

Popis

  • Typ: ice Vánoční Strom
  • Téma: Zvířata A Příroda
  • Varování: NIC
  • Věkové Rozmezí: Dospělí
  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: umělý vánoční strom 6ft

Další Produkty:

6ft Umělý Vánoční Strom s Kovový Stojan pro Domácí Kancelář, Obývací Pokoj Vánoční Holiday Party Dekorace

Podrobnosti:

Umělý Vánoční Strom: Tento umělý vánoční Vánoční strom vypadá nádherný a svůdný; které zdobí váš domov s dovolenou fandit. Je to asi 6 stop vysoký

Přírodní Vzhled A Pocit: Naše umělé větve vypadají ultra-realistické a realističtější, větve jsou husté a plné, vaši hosté budou mít jistotu, že je to skutečná věc

Žádný Nepořádek: pevný kufr s hustou PVC jehličí, můžete se vyhnout nástrahám skutečný strom bez spadaného jehličí, sap, nebo vody na koberci

Snadné Nastavení: Budete muset vzít trochu času(30-45 minut) pro všechny chlupaté větve, aby vyšel, jen kroutit a ohýbat, aby zaplnit mezery, a budete mít svěží a plný strom, je to snadné!

Odolný Stojan: Postavena tak, aby snášet mnoho svátků, s jeho robustní kovová základna, a poskytuje dostatečný zůstatek a podporu. To je ideální volbou pro venkovní a vnitřní použití

Popis Produktu:

Ujistěte se, že vaše dny jsou veselé a jasné zimě s umělý vánoční strom oživit váš obývací pokoj. Náš umělý strom je vyroben z pevné kufru s hustou PVC jehličí, aby to čerstvé řezané vypadat, a nebudete muset starat o jehličí dělat nepořádek na koberci, nebo o nutnosti nosit ven na chodník, jakmile slavnosti prošly. Jednoduše zabalte strom a uložit je někde v bezpečí, a to bude připravena pro více zábavy příští rok a rok po tom, a rok poté!

Specifikace:

Materiál: PVC, kov

Výška: 180cm/70.87 palce

Balíček:

1 x Umělý Vánoční Strom

Upozornění:

Pro jeho nejvíce svěží a plné formě, v plánu na přijetí 30-45 minut, aby tvar stromu

Platební >>

1. Přijímáme Alipay, West Union, TT a všechny hlavní Kreditní Karty prostřednictvím zabezpečeného platebního procesoru PODMÍNĚNÁ.

2. Platba musí být provedena do 5 dnů po objednávce.

3. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po objednávce, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu.

Zásilka >>

1. Objednávka bude odesláno do 4 pracovních dnů po úplném zaplacení je vyřešena.

2. My jen loď na potvrzené objednávce adresu, ujistěte se prosím, že vaše objednávka adresa je stejná jako dodací adresu.

3. Služba tranzitní čas je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

4. Pokud neobdržíte svou zásilku v čase, prosím, Kontaktujte Nás před otevřením sporu , jsme wil kontrolovat problém a dá vám řešení během 24 hodin.

Záruka >>

1. 6 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).

2. Vadné položky musí být vráceny v rámci záruční doby, musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.

Návrat A Vrácení Peněz >>

1. Pokud položka je vadný, kupující by měl kontaktujte nás před vrácením výrobku.

2. Pokud kupující nechtěl vrátit položku, budeme dělat plnou nebo částečnou náhradu na základě podrobné situace.

Zpětná vazba >>

Snažíme se dát našim zákazníkům šťastný zážitek z nakupování. Kontaktujte Nás, prosím, vyřešit jakýkoliv problém, než dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, takže můžeme dát vám řešení co nejdříve.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.5 out of 5 (2 votes)

5
Dxilmanchikbrrr 2021-01-26

Very fast delivery. Good salesman.

4
Losninos 2020-11-04

Good afternoon! What surprised me is so fast delivery. We were texting with the seller. The Christmas tree was due to arrive after November 16 from Russia, I asked the seller and they sent it to me on November 3 by courier to the house. Free. And the transportation service is also good. Sent me and SMS about the delivery of goods, that the courier is leaving, and called. Christmas tree for your money. Consists of three parts with branches and a metal stand. The stand is very stable. Height 180, but this is together with the top long branch on the top of the top. The top trunk in the braid is only made of threads. Not Green as the rest. I hope the twigs will not fall off this over time. I'll wrap it up with a green flash. There is no smell. The needles themselves are soft, not plastic hard as Christmas trees for 10000 rubles. In general, we are still happy with the children that we will have a new Christmas tree for the new year.

Přidat recenzi

Hodnocení