MIYOCAR Osobní -libovolný název, Ručně vyrobené funnyr růže červené korálky fiktivní klip fiktivní držák na dudlík klipy na dudlík řetěz pro dítě

132.63 Kč 100.80 Kč Doručení zdarma

Štítky: personalizované srdce dudlík, myocar dudlík, dospělý latex pytel, dudlík se stuhou, předmětem individuální dudlík, bling figuríny clip, penis, latex pytel, Stuha, chlapec dívka tištěné stuha dítě, osobní stuhy.

Popis

  • Značka: MIYOCAR
  • Velikost: 1pcs/bag
  • Číslo Modelu: DC001
  • Balení: 1 Ks/Taška
  • Materiál: Grogénové stuhy připevněný k plastové clip
  • Materiál, Funkce: Latex Zdarma
  • Typ: Dudlík
  • Množství: 100
  • Věk: > 4 měsíce
  • Vzor Typu: Tisk

Vítejte v našem obchodě!

Nové!!! 2016 Vtipné a personalizované pacifer klipy pro děti,můžete si vybrat barvu z Grogénové stuhy a klipy,a můžete nechat všechny slova, která chcete zobrazit v klipech!

Nemusíte hledat pacifer nebo teether,a žádné špinavé pacifer,kousátko nebo hračky!Osvobození matky,Dobří přátelé pro mohers.

Poznámky:Dítě by mělo být postaráno v dobré a bezpečné prostředí,zákazníci musí vědět, že tyto klipy jsou ručně vyrobené,i když jsme se snažili co nejlépe, aby to dostatečně bezpečné pro děti používat, ale dítě nemůže použít bez dospělých, kromě toho,a nelze použít, když dítě spí.prosím, pravidelně kontrolovat klipy a přestávám používat, pokud škodu stát.

Informace o výrobku:

Jak používat : Otevřete klip a držet je s dětské oblečení, a pak na druhé straně dostat se přes pacifet nebo teether, a pak stiskněte tlačítko.

Velikost: Cca 28-32 cm, ale protože tento produkt je ručně vyroben, takže mohou být tam budou nějaké odchylky,místo aby prostředky přijmout.

Materiál: Vysoce kvalitní Grogénové stuhy,plastový klip a Akrylové Korálky

Balení: 1ks/tašku

Jak objednat:

Prosím, pošlete nám jméno po vás místo, aby, nebo vlevo své jméno v pořadí poznámky.

Produkt show

Dudlík je neobsahuje

5 hvězd zpětnou vazbu od našich krásných klienty:

Doprava

Slíbil Prodávající

Všechny produkty, které nabízíme mají vysokou kvalitu a konkurenceschopné ceny.Zcela věřte nám, že zboží dodáváme vám je odpovídající cena.

Zásilka

Krátká Doba Zpracování:Poté, co jsme si potvrzení vaší platby z našeho obchodu, budeme posílat vaše zboží do 3-7 dnů .Pro dopravu zdarma budeme používat Čína doporučeně poštou nebo Hongkong doporučeně poštou.pokud máte nějaký problém, o námořní prosím, laskavě dejte mi vědět .

Budeme vás informovat, jak dlouho jsou položky odeslány.

Položky dorazí v 5-20 Pracovních Dnů normálně.

Dovozní cla

Daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.

Budeme posílat své pozemky jako dárek a prohlásil bill hodnota pod 50 dolarů, aby se pokusíme v našich silách, aby se zabránilo váš celní poplatek.

Návrat Politiky

Poté, co obdržel balíček, prosím, napište nám do 3 dnů, pokud nejste spokojeni, nebo tam jsou škody v dopravě.Ale musíte nám na fotky z nich, aby to dokázal.

Pokud se chcete vrátit položky, prosím, udržet je ve stejném stavu jako bylo odesláno.My vám vrátíme poté, co jsme obdrželi, ale výše náhrady nebude zahrnovat náklady na dopravu.

Prosím, umožňují až 5 Pracovních Dnů pro nás mohli zpracovat vaše vrácené zboží.

Pozitivní Zpětnou Vazbu

Zpětná vazba je velmi důležitá .

Pokud jste spokojeni s naší věcí a služeb, Post dobrou zpětnou vazbu pro nás, prosím, budeme dělat, že pro vás také a dá vám další slevu na příští objednávku.

Pokud jste nespokojeni s našimi položky, prosím, don?t nám negativní zpětnou vazbu okamžitě.Prosím, kontaktujte nás nejprve, dáme vám dobré řešení.Pokud ne, Příspěvek Negativní zpětná vazba je není pozdě.

Kontaktujte Nás

Pokud existuje nějaký jiný problém, prosím neváhejte nás kontaktovat!Odpovíme vám co NEJDŘÍVE!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 2 out of 5 (1 votes)

2
Drs Portugal 2020-10-27

Lettres trop petites

Přidat recenzi

Hodnocení