ELEGOO Vody v Pračce 3D Tiskárny Pryskyřice LCD UV-Vytvrzování Pryskyřice 405nm Standardní Fotopolymerní Pryskyřice pro LCD 3D Tisk 500ml Bílá

486.09 Kč Doručení zdarma

Štítky: elegoo mars 2 pro, 405nm laser, elegoo pryskyřice, tiskárna pryskyřice, 3d tiskárna pryskyřice, 3d tiskárna sla, pryskyřice lot 3d tiskárny, 3D Pryskyřice, pryskyřice sla, 3d tisk.

Popis

  • Hustota Kapaliny: To 1,05-1,25 g/cm3
  • Materiál: Pryskyřice
  • Tvrdost: 80-85 D
  • Značka: elegoo
  • Rozšíření Sílu: 30-52 Mpa
  • barva: Bílá
  • Kapacita: 500ml
  • Ohybu Pevnost: 40-70 Mpa
  • Původ: KN(Původu)
  • Objemové smrštění: 3.72-4.24 %
  • Číslo Modelu: RU-EL-3D-066
  • Trvanlivost: 1 Rok
  • Viskozita (25°C): 100-350 mPa/s
  • Formulář: Kapalina
  • Objemová hustota: To 1,05-1,25 g/cm3

Popis Produktu

ELEGOO Vody v Pračce Fotopolymerní Pryskyřice je kompatibilní s většinou LCD 3D tiskárny pomocí 405nm vlnové délce světelného zdroje.To je speciálně navržen pro LCD/LED světelný zdroj k dosažení lepší kvality tisku.Namísto použití IPA vyčistit otisky prstů, můžete použít vodu z kohoutku k mytí otisky. *Voda, která umyl vodou omyvatelný pryskyřice modely nemohou být nalije přímo do kanalizace nebo jímky.To by měly být umístěny na slunci, aby zcela vyléčit zbývající pryskyřice ve vodě, než zpracované, aby se zabránilo prostředí pollutioin.Tento produkt je dodáván s čtyři funkce: * Ohromující Detaily * Žádné Drahé čističe * Žádné nebezpečné chemické látky * Vodou omyvatelný.Žádný čisticí prostředek nebo alkohol potřeby a mohou očistěte veškeré zbytky skvrn přímo s vodou.

Specifikace Produktu

Tisk Nastavení: Spodní Expozice:60s Normální Expozice:8s Pryskyřice Parametry: Tvrdost: 80-85 D; Viskozita (25°C): 100-350 mPa·s Kapalina Hustota: 1.05-1,25 g/cm3 Objemová Hustota: 1.05-1,25 g/cm3 Objemové smrštění: 3.72-4.24 % Ohybu Pevnost: 40-70 Mpa Prodloužení V Tahu: 30-52 Mpa Trvanlivost: 1 rok

Vlastnosti Produktu

【Smýt nevytvrzené pryskyřice s použitím pouze vody】 S Vodou v Pračce Pryskyřice, už nemusíte používat drahé a nebezpečných rozpouštědel, jako je aceton nebo alkohol k odstranění přebytečné pryskyřice na 3D otisky – stačí opláchnout vodou, co je bezpečné a zdarma. 【Skvělé Estetiky a snadno se čistí】 Tiskne se s Vodou prát v Pračce Pryskyřice jsou atraktivní a odolné, s aplikacemi od střední školy projekty pro využití v průmyslu.Tisk s vodou v pračce pryskyřice je stejný jako tisk s jinými společné pryskyřice a nevyžaduje žádné další znalosti.Rozpouštění přebytečné pryskyřice ve vodě, je jednoduché a přímočaré, vyžadující jen krátkou dobu oplachování nebo namáčení. 【Kompatibilní s DLP/SLA tiskárny】 Voda v Pračce Pryskyřice je navržen tak, aby byl kompatibilní s celou řadu stereolitografie (SLA), digitální světelný projektor (DLP) a displeje z tekutých krystalů (LCD) 3D tiskárny.Vysoká rychlost, přilnavost s rychlejší doba vytvrzování, vyšší přesnost otisky a snadno vyndat z tiskové desky. 【Nízké Smrštění a Vysoká Přesnost】ELEGOO fotopolymerní pryskyřice je speciálně navržen pro snížení objemu smršťování během Photocuring proces ,který zajišťuje vysokou přesnost tisku je model s hladkým povrchem. 【Rychlé Vytvrzení a Velkou Stabilitu】ELEGOO 405nm Rychlé Pryskyřice byl navržen tak, aby výrazně snížit dobu tisku s jeho vynikající tekutost.Mezitím jeho velkou stabilitu a správné tvrdosti zaručují bezproblémový tisk zkušeností a úspěšný tisk. 【Světlé a Ohromující Barvy】: S vysoce kvalitní pigmenty a foto-iniciátory uvnitř ELEGOO UV-Vytvrzování pryskyřice, modely tisknout s pryskyřice mají velmi čisté a ohromující barevný efekt, stejně jako umělecká díla. 【Široké Aplikace】Vzhledem k tomu vynikající výkony, ELEGOO standardní pryskyřice je vhodná pro většinu DLP/LCD 3D tiskárny.Funguje nejlépe s LCD 3D Tiskárny. 【Bezpečné a Bezpečné Balení】nepropustných láhev plně zabalené s plastovou bublinu tašku a nádherné navržen obalu a ujistěte se, že pryskyřice zůstane na místě, kam patří 【Světlo, Zápach a Konzistentní Úspěch】Fotopolymerní pryskyřice může být páchnoucí, v některých případech.S rafinovaný vzorec, ELEGOO pryskyřice má velmi lehký zápach a žádný štiplavý zápach.Dlouhou dobu, tisk může být náročné, ale ELEGOO pryskyřice zajišťuje konzistentní, vysoce kvalitní výtisky.

Kupující Ukázat

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (2 votes)

5
Djsteviet 2021-01-14

It came in a day. Everything is fine. Seller Thank you!

5
Sharondw 2020-12-02

Super goods. Highly recommended.

Přidat recenzi

Hodnocení