48Pcs 12/16/18inch Rose Gold Hliníkové Membrány Dopis, Hvězda, Srdce, Třpytky Balónky Happy Birthday

265.26 Kč 129.98 Kč Doručení zdarma

Štítky: zlatý prsten rose, narozeniny, výzdoba, strana, in narozeniny dekorace, artifici květina, banner, modrá, modré balónky, dekorace narozeniny, hřebík pigment, oslavenec dekor, dekor srdce, ballon gold rose.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Sada Typ: Ano
  • Materiál: Hliníkové Fólie
  • Počet Ks: 13pcs
  • Tvar, Styl: Srdce
  • Klasifikace: Ballon
  • Příležitosti: Narozeninová Párty
  • Typ Velkoobchod: No
  • Číslo Modelu: Party balónky

Vlastnosti:

*1. Nádherné Rose Gold Téma Párty: hledáte pro nádherné a elegantní narozeninové dekorace?Rose gold narozeniny balón dekorace jsou vyrobeny z křišťálově čisté rose gold.To bude nezapomenutelnou a zvláštní oslavu, že ani vy, ani vaši hosté budou zapomenout!

*2. Narozeniny balón balení: Rose Gold Happy Birthday party dekorace sada obsahuje 13 16 inch rose gold hliníkové fólie dopis balónky HAPPY BIRTHDAY+15 12-inch rose gold jednobarevné latexové balónky +15 12-inch rose gold flitr balónky +2 18-palcový pět-špičaté hvězdy rose gold hliníkové fólie balónky +2 18-palcový srdce rose gold hliníkové fólie balónky+pásky 1 role.

*3. Rozměry: 16-palcový Šťastné Narozeniny číslo Balón po inflaci, Hvězdy a Srdce-tvarované Hliníkové Fólie Balón, a 12-palcový Latex Balon po úplném inflace.Šťastné narozeniny balónky jsou také vybaveny náhodně barevné lana, a diy potrubí.

*4. Vysoká kvalita: Tyto hliníkové fólie balóny a balónky jsou trvanlivé a mohou podporovat heliem nebo vzduchem.Ale "Happy Birthday" dopis balóny nemůže plavat s heliem, tak prosím, použijte jej s vaší vlastní balón čerpadlo.Snadno k dekoraci, můžete pověsit bannery a balóny ze stropu, je nainstalovat na stěny a okna, nebo je použít k výzdobě narozeninové párty.

*5. Velmi vhodné pro všechny příležitosti: naše rose gold balón oblek je vhodný nejen pro narozeninové oslavy, ale také pro svatby, výročí, dítě, křty a jiné zvláštní události, které chcete ozdobit.

Specifikace Produktu:

Materiál: Vysoce kvalitní hliníkové fólie Balón, mohou být použity opakovaně, snadno se nafouknout a vyfouknout, opětovné použití, šetrné k životnímu prostředí a krásné

Odkaz na specifikace: Narozeniny oblek rose gold tři

Množství: 47pcs balón + 1 role pásky

Hmotnost: 300g

Zvláštní Poznámka:

(1) Při nafukování hliníkové fólie balón, to musí být pomalé.Použít čerpadlo naplnit až 90%, a pak vyhodit je s brčkem pro usnadnění ovládání objem vzduchu tak, aby nedošlo k zlomit.Pokud tam jsou dvě vrstvy hliníkové fólie sticky, ujistěte se, že zastavit inflaci, jemně vytáhněte dvě vrstvy hliníkové fólie ručně a pak nafouknout, jinak to bude snadno poškodit.

(2) Ostré předměty, nečisté zemi, přímému slunečnímu záření a nadměrné mačkání může snadno dojít k poškození nebo prasknutí koule

(3) v Důsledku tepelné expanze a kontrakce plynu, hliníkové fólie balón musí být správně nahuštěné, v zimě nebo když se teplota sníží, v létě, nebo když se zvýší teplota, hliníkové fólie balón by měl být řádně vyprázdněný tak, aby nedošlo k vzestupu a zlomit.

Balení seznam materiálu:

Narozeninový set rose gold tři: (13 16 inch rose gold hliníkové fólie dopis balónky HAPPY BIRTHDAY+15 12 inch rose gold jednobarevné latexové balónky + 15 12 inch rose gold flitr balónky + 2 18 palců pět-špičaté hvězdy rose gold hliníkové fólie balónky +2 18 inch broskev srdce růže zlaté hliníkové fólie balónky + pásky 1 role)

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení