Digitální Vodotěsné Lednička Mrazák Teploměr s Max/Min Záznam Funkce s Velkým LCD Displejem

147.00 Kč 124.89 Kč Doručení zdarma

Štítky: digitální pokojový teploměr, lednička teploměr dálkové, obývací pokoj teploměr, 3 pokojový teploměr, zdarma lednička teploměr, lednička teploměr, rtuť teploměru lednička, tabulka pokojový teploměr, pokojový teploměr vody, zmrazené lednička teploměr.

Popis

  • Teploměr Typ: Digitální
  • Materiál: Další
  • Teploměr Použití: Lednička Teploměry
  • Typ: Domácí Teploměry

Popis Produktu:

Materiál:ABS

Velikost:8,8 x 6 x 2,4 cm / 3.4" x 2.36" x 0.9"

Barva:Černá, Bílá

Teploměr Použití:Kuchyň, Lednička

Ochrana Úroveň:IPX3

Typ baterie:1 x CR2032 Tlačítko Buňka Baterie(Součástí balení)

Typ Produktu:Teploměry

Teploměr Typ:Digitální

Teplotní Rozsah:-20~50 Celsia(-4~122 Celsia stupeň)

Přesnost:±1° (±2°)

Rozlišení:0,1°c(0,2°c)

Vlastnosti:

Snadno čitelný extra velký LCD displej poskytuje rychlý, na-a-pohled měření.

Záznamy Min a Max teploty poskytuje historické teploty čtení. Pomocí této funkce, můžete snadno sledovat změny teploty vaší chladničky a poskytují dvojí ochranu své bezpečnosti potravin.

Teplotní rozsah je od -20°~50°(-4°~122°) s vysokou přesností (±1°C/±2°F), což vám umožní použít v ledničce, mrazáku nebo jako obecné pokojový teploměr pro bezpečnost potravin nebo jiných aplikací.

Jednoduché ovládání : Žádné složité ovládání, je to nejjednodušší elektronický teploměr s pouze Třemi tlačítky. Stiskněte tlačítko on/off zapněte teploměr na a pak vyberte Celsia nebo Fahrenheita, čistý záznam.

Máte 3 různé možnosti umístění pro pokojový teploměr. Buď držet dveře chladničky se na zadní magnet, nebo použijte stojan umístit na stůl-top , a nakonec se můžete obrátit postavte se a použijte hák k zavěšení na lednici, police.

Obsah Balení:

1 x Digitální Lednička, Teploměr

Poznámky:

1. Prosím, dovolte 1-3 cm rozdíl vzhledem k ruční měření a 3-5 g pro rozdíl mezi různými barvami.

2. V důsledku obrazovky rozdíl, barva může být trochu odlišná od toho, co jste očekávali, prosím, dovolte to.

O Dodávku 1) na celém SVĚTĚ POŠTOVNÉ.. (s Výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2) S&H nezahrnuje POVINNOSTI, kupující bude odpovědný za jakékoliv místní daně nebo jiné dovozní poplatky. 3) Objednávky zpracovávány v rámci slíbil dnů po ověření platby. 4) My jen loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresy MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 5) uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pro naše reference. 6) SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 7) Pokud jste neobdrželi zásilku do 39 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! O Platba 1) přijímáme Ali Západní Unie, TT, PP a platební procesor PODMÍNĚNÁ. 2) Platba musí být provedena do 7 dnů od objednávky. Návrat a Vrácení 1) máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu budou kupujícímu\'s náklady. 2) Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a číslo vaší objednávky. 3) My vám vrátíme PLNOU WINNINNG NABÍDKA ČÁSTKU s výjimkou náklady na dopravu při převzetí zboží v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně. O Záruku 1) 12 měsíců Výrobce\'s omezenou Záruku za vady zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka. 2) Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ. O zpětnou Vazbu Budeme udržovat vysoké standardy kvality 5 HVĚZD a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Pozitivní Zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Tak, že můžeme uspokojivě řešit své problémy.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.67 out of 5 (3 votes)

5
Ponchoao24 2020-09-18

Perfect, just as described. Delivery took 3 weeks to New Zealand. There’s only 0.3 degrees difference between the two thermometers I received. Perfect for the fridge and freezer in my RV. Thanks.

4
Amr Mohamed844 2020-11-23

I paid the goods, but the seller did not ship it. Referred to increased logistics and all that, asked for $2 extra. For me, this is a matter of principle, and I insisted that he should send it! After 2 months of communication they still sent. The track showed that from the USA. Two months later, the defense expired and I opened a dispute. The seller immediately agreed to return the money. Well, at least here I did not pour-for this, actually, 2 stars instead of 1... Just in the comment I can not describe all that trick of the seller and trouble of communication

5
Moderator 1993 2020-08-26

wszystko OK jeden mankament bardzo delikatny zaczep regulowany

Přidat recenzi

Hodnocení