Zimní 3D Chlupaté Ovce Telefon Pouzdro Pro iphone 12 11 pro max 7 8 plus x xr xs max SE2020 Měkké TPU nárazuvzdorný telefon Zadní kryty

129.32 Kč 106.10 Kč Doručení zdarma

Štítky: ovce telefon případech, zpět chlupaté telefon případě, iphone 11 zábal, fox furry iphone případ, případ, plyš, pryskyřice ovce, případ relx, případ ovce, případ xr, iphone 11 tenisky.

Popis

  • Kompatibilní Značka: Apple iphone
  • Velikost: 4.7
  • Typ: Vybavená Případě
  • Funkce: Anti-knock
  • Materiál: TPU
  • Původ: KN(Původu)
  • Kompatibilní iPhone Model: iPhone12 Pro Max.
  • Design: Kreslený

Pozornost >>>>

1. Z důvodu různých nastavení monitoru a osvětlení, může to má nějakou barvu rozdíl od skutečné položky.Ale zaručujeme, že styl je stejný jako na obrázek, který ukazuje.díky a prosím, laskavě pochopit.

2. Jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte a napište nám, budeme odpovědět do 24 hodin, vaše spokojenost je náš první gól.

3. Nad 2 ks je preferovaný ,a bude mít, stejně jako 7% z

Podrobnosti O Produktu >>>> 1. Materiál : Vysoce Kvalitní TPU 2. Aplikuje Zařízení : pro iphone SE 2020 / 7 / 7Plus / 8 / 8Plus / X / XS / XS Max / XR / 11 11Pro Max/12/ 12 pro / 12 mini/ 12 pro max 3. Funkce : Zimní Plyšové Ovce Telefon Případě

Tipy >>>>

1. Existují různé velikosti na odkaz produktu.Prosím, laskavě si vybrat správnou velikost .

2. Pokud to mají různé barvy ,Prosím, podívejte se na produkt, obrázky všech barev ,pak si vyberte styl, který potřebujete .

Koupit 3 dostanete 1 zdarma (koupit 3 dostanete 4, 1 více odeslána náhodně,prosím, zanechte nám zprávu)

Způsob Platby

Přijímáme pouze Podmíněná,Kreditní kartou,Western Union.

Prosím zaplatit do 7 dnů od objednávky.

Vrací Termín

V případě, že jste obdrželi vadné položky, má zákazník do 7 dnů ode dne obdržení žádosti o vrácení peněz nebo výměnu za nový.

V případě, že jste obdržel nesprávné položky, Položky musí být vráceno v původním a nevyužité stavu a musí být také v jeho originální krabici a balení.

Nechceme, aby se náhrady nebo výměny, protože změna mysli.Přečtěte si prosím všechny, popis slouží jako vodítko, než jste nabídku.Při každém kroku byla přijata, aby zajistily, že jsme loď správnou položku, bude příležitost, kdy obdržíte položky, které jsou odlišné od popisu.V takovém případě žádáme vás, kontaktujte nás okamžitě, takže můžeme tuto situaci napravit.Vaše spokojenost je pro nás důležitá a vážíme si vašeho podnikání.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení