10ks přírodní kameny a minerály labradorit srdce reiki léčení krystaly ve tvaru drahokamy, jako svatební dary pro hosty

662.94 Kč Doručení zdarma

Štítky: srdce quartz, natur kámen, crystal stone, křemenný kámen, tvaru srdce kámen, Sklo, Kámen, beryl, křišťálové srdce, příroda kámen a krystal, horník.

Popis

  • Styl: Pastorační
  • Značka: DH JINGKA
  • Materiál: Kámen
  • Regionální Funkce: Čína
  • Téma: láska

přírodní labradorit krystal drahokam

materiál:přírodní labradorit crystal

velikost:3-5cm

balíček: zabalené s bublinkovou vnitřní bezpečnosti a tašku venku Upozornění: *Vzhledem k materiálu, každý z nich je jedinečný.Budeme dodávat zboží v náhodném pořadí.Samozřejmě, že jsme se vybrat nejkrásnější pro vás.Prosím, pochopit! *Protože monitoru a světelné podmínky jsou různé, může být mírný barevný rozdíl, prosím, pochopit!Díky!

Pozornost

1# Všechny položky jsou pořizovány v přirozeném světle.Jak je známo všem, každý přírodní kámen má své vlastní charakteristiky, a není tam žádný přesný stejné existence.Prosím, nevadí, když produkty, které obdržíte, jsou odlišné od těch, které je znázorněno na obrázku.

2# Mezinárodní Kupující vezměte prosím na vědomí, dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

Doprava

1# Budeme dodávat zboží do 3 pracovních dnů po zaplacení.Prosím, potvrďte vaši dodací adresu během tohoto období.

2# Položka bude odesláno z China Post podle Standardní Mezinárodní Námořní přepravy (s sledovací číslo).Obvykle 10-30 dní,některých zemích může být 30 až 60d ays.

Po-prodejní

Pokud nejste spokojeni s produkty, které obdržíte, prosím, kontaktujte nás v čase.Budeme se snažit v našich silách vyřešit problém pro vás.Budeme situaci řešit podle aktuální situace jedince.

Zpětná vazba

1# Prosím, neváhejte nás kontaktovat, pokud máte nějaké otázky.

2# Pokud jste spokojeni s produktem obdrželi, prosím, laskavě dejte nám příznivý komentář.Vaše hodnocení je nejlepší povzbuzení pro nás.Děkuji moc!!!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Luizleo57 2021-01-31

Superbes labradorites. De beaux reflets

Přidat recenzi

Hodnocení