FFF Skupiny Srp Baka k testování na Shoukanjyu Ruce srp Zlá Čarodějnice Cosplay Kostým, Rekvizity Halloween Kostýmy, Rekvizity

408.95 Kč Doručení zdarma

Štítky: dekor čarodějnice, genshin, clannad, žezlo, osud polštář kryt, replika meče, láska a producent kostým, final fantasy xiv cosplay kostým, rave nosit žena, motocykl brnění nohou.

Popis

  • Materiál: Plastové
  • Znaky: FFF Skupiny
  • Speciální Použití: Kostýmy
  • Pohlaví: Unisex
  • Typ Položky: Zbraně & Brnění

vítejte užijte si svůj Obchod !

Popis Produktu :

Faceback:

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je velmi ocenil. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Zpětnou vazbu: 1. Pokud jste spokojeni, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu. 2. Pokud je nějaký problém, když obdržíte produkt, prosím, kontaktujte nás a my se pokusíme v našich silách, aby jste spokojeni znovu. 3. Problémy s kvalitou výrobku v důsledku problémů s kvalitou: naše výrobky vrátit poplatky za obchod, vše medvěd (menší problémy s kvalitou, jako jsou kupující může vyřešit problém, v obchodě, mohou být nahrazeny příslušnou částku jako kompenzaci) problém Kvality je: 1) zip, knoflíky a jiné doplňky, chybí; 2) řádek není dovoleno nebo mají zjevné jehly, line stopy; 3) zjevné poškození, linky atd. problémy v práci; Nit příliš mnoho, nebo drobné škrábance nebudou považovány za problémy s kvalitou výrobku, oblečení v normálním použití bude vyrábět drobné škrábance a kvalitu výrobku v obchodě, stálo to za to věřit, tento výrobek v obchodě, v obchoďáku, prodejní cena je mnohem vyšší, než jste Taobao kupní cenu, ale také, prosím, na kvalitu produktů je velmi náročné zákazníky pečlivě vybrány, nit a drobné škrábance nebude zacházeno jako produktu kvalitní problém. Otázka kvality výrobku, uveďte prosím fotografie ukazují, že při fotografování, zkuste prosím, aby se jasné, snadno identifikovat, obchod prodejní personál potvrdil pro vás poskytnout poštovné zaplaceno (2-3 pracovních dnů k dokončení platby).

Přepravní Podmínky:

1.Máme loď všechny naše položky na celém světě tím, DHL(při více než 2 kg), Čína Hongkong Post, China Post, přepravní cesty bude záviset na celkovém množství objednávky. 2.DHL:Pouze pro velké objednávky, které více než 2 kg;HK/China Post:oblek pro malé objednávky, které méně než 2 kg 3.Pro velké objednávky více než 2 kg, můžete si vybrat různé lodní způsoby, jak si potřebné, jen jednat s námi. 4.Můžete si vybrat lodní cesty tím, že vaše požadované dodat čas. 5.Také jsme loď tím, že další příspěvek, jak(což je rychlejší, ale ne dražší než Čína Post), když je to nutné. Budeme loď položku(y) do 3-7 dnů.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení