Doprava zdarma 45g BHO Bylinný Extraktor Nastavit, Otevřete Výbuch Extractor, Hygienické Nerezové Oceli 304

1 016.84 Kč Doručení zdarma

Štítky: šroub extractor, bho extractor, carbon řídítka mtb, xtz125, bicycl, pro homebrew, cmr w09, bho, šperky z nerezové oceli, míč zámek.

Popis

  • Typ: Filtr
  • Číslo Modelu: ASD9812
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: YOHOYAMA
  • Certifikace: NIC

45g BHO Bylinný Extraktor Nastavit, Otevřete Výbuch Extractor,Hygienické Nerezové Oceli 304

Produktu Pokyny Veškeré příslušenství, sanitární výrobky z nerezové oceli, leštěný vnitřní a vnější.Tato sada je bezpečná a spolehlivá ve vysoké a nízké teploty a vysokého tlaku podmínky.Materiál může projít 3 mm otvoru v horním krytu.Seznam Produktů 1. 1.5" Tri-clamp Trubka, Délka 150 mm SS304 --- 1 ks 2. 1.5" End Čepici S 3 mm Otvorem ----1 ks 3. 1.5" Heavy Jeden Pin Clamp ----2 ks 4. 1.5" Tri-clamp Objímka ----1 ks 5. 1.5" Viton, Obrazovka Těsnění 150 mesh (100 mikronů) ----1 ks 6. 1.5" Tri-clamp Těsnění ---- 1 ks

Pokud zvolíte "Prodávající' s Způsob Dopravy ", Budeme používat následující způsoby dopravy na odeslat. 1. Thecomplication.cz Standard Shipping (usually6-30 dnů,delší dobu v odlehlých oblastech)--- Rusko,Francie, Nizozemsko, Španělsko 2. ePacket (usually20--40days,delší dobu v odlehlých oblastech) 3. China Post Registrované Letecké Pošty (usually15--40days,delší dobu v odlehlých oblastech) 4. Speciální Line-YW (usually15--60days,delší dobu v odlehlých oblastech) 5. e-EMS (7-12) EMS (7-15 dnů) DPEX (4-10 dnů) ARAMEX (4-10 dnů), DHL (4-8 dny) Fedex IE (4-12) UPS Zrychlené (4-10 dnů) Upozornění 1: My vám zvolit vhodné logistické metody podle různých zemí a poslat je k zákazníkům v nejrychlejší a bezpečný způsob.Hlavní Asijské, Evropské a Americké státy, obvykle dorazí brzy.Dodací lhůta možná ovlivněn Celní zpoždění, dovolená,události nebo jiné nejistoty.Bychom nemohli garantovat čas příjezdu.Pokud máte nějaké dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím Zprávy, než si koupit položky.Upozornění 2: Pokud obdržíte nesprávné položky nebo položky, je vadné,kontaktujte nás, Prosím, včas.Jsme rádi, vyřešit všechny problémy co nejdříve.Po obdržení položky, většina položky mohou být vráceny nebo vyměněny, ale kupující musí zaplatit navíc poštovné.Prosím, kontaktujte nás v čase před návratem.Upozornění 3: https: Dovozní cla, daně nejsou zahrnuty v ceně položky nebo nákladní.Tyto náklady jsou odpovědností zákazníka.Proto se prosím obraťte na celní úřad ve vaší zemi nebo oblasti k určení, tyto dodatečné náklady budou před nákupem.Tyto poplatky jsou obvykle účtovány přepravní společnosti, nebo když vyberete položku.Prosím, ujistěte se, že rozlišovat jejich dodatečné náklady na dopravu.Upozornění 4: Dle požadavků zákazníků, výrobky lze přizpůsobit tak,Prosím, poskytnout informace, jako je velikost a specifikace.Můžeme také změnit velikost nebo materiál dle vašich požadavků.Samozřejmě, pokud jste poskytnout výkresy, to je nejlepší.Prosím, dejte mi vědět váš jiný design.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.80 out of 5 (5 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení