2 din Auto DVD rádio GPS fit pro Toyota Hilux yaris VIOS toyota Camry Corolla Prado RAV4 Prado 2003 2004 2005 2006 2007 2008 zdarma fotoaparát

4 138.09 Kč 3 434.71 Kč Doručení zdarma

Štítky: bluetooth autorádio, toyota rav4, corolla, din toyota hilux vigo, toyota hilux, corolla e120, land cruiser kola, din rámeček, cnc knoflík, ubrousky yaris 2008.

Popis

  • Název Modelu: 2 din auto dvd playere
  • Typ Materiálu: Kovové
  • TF/Micro SD Slot: 2
  • Max Externí Paměť: 32G
  • Speciální Funkce: Podpora Ovládání Na Volantu
  • Napětí: 12V
  • Rozhraní: ISO
  • Digitální Média Formátu: CD,DVD-R/RW,DVD-RAM,Video CD,Mp3,Mp4,WMA,JPEG
  • Mirror link: Podpora
  • OSD Jazyk: anglický
  • Funkce: GPS, DVD, BT, vstup Aux Zadní Vstup Kamery,FM, AM, volant Řízení
  • Operační Systém: Windows Ce
  • Pro Vozidla Značky/Modelu: TOYOTA
  • Velikost Položky: 6.2" 200*100 mm
  • Vhodné Pro: pro Toyota Staré Camry Corolla Prado RAV4 Prado 2003 2004
  • Din: Double Din
  • Velikost Displeje: 6.2"
  • Usnesení: 800*480
  • Záruka: 1 Rok
  • Hmotnost Položky: 3kg
  • Podpora mapě: IGO,SYGIC,PAPAGO,SLÁVA,Navitel,atd.
  • Ven Moc: 4*45w
  • Značka: bosion
  • Volant řízení: Podpora
  • Dárek Zdarma: 8G Karta+Nejnovější Mapy+Kamera
  • RAM: 256Mb
  • Výrobce Automobilů: TOYOTA

2Din GPS Navigace Univerzální Auto DVD Přehrávač S USB/SD, HD Rádio, Fotoaparát, auto, pc

1.Win CE6.0 Systém 6.2 palcový s Vysokým Rozlišením (800*480) dotykový displej auto dvd přehrávač . 2. Slide Touch pro menu control 3. Stavět v GPS Navigaci. 4. Stavět v Bluetooth ,Telefonní seznam Podporovaných 5. Plně kompatibilní s MPEG4 /AVI /DIVX /MP3 /DVD/CD /CD-R /CD-RW /MPEG4...... 6. jedna přední Mini USB a přední Micro SD slot 7. AM/FM 30 station preset 8. Volant Řízení 9. Přední/ Zadní AUX vstup 10. Vestavěný zesilovač 11. Zadní kamera vstup 12. Výkonný Elektronický Anti-shock 13. Podpora mirror link Funkce systému Operační Systém:Window CE 6.0 Hlavní Frekvence:800MHZ skladových Prostor:256M OS Jazyk:ruský,anglický,portugalština,Čínština,němčina,španělština,italština, atd Hlasové Pokyny Jazyk:ruský,anglický,portugalština,Čínština,němčina, francouzština,španělština,italština,Dansk,norské,rumunské,turecké 28 druhů jazyk Zobrazení Velikost Obrazovky:6.2 palcový Dotykový Displej:ano Rozlišení Obrazovky:800*480 Typ Displeje:LCD-TFT Ovládání Jasu:ano OSD Jazyk:angličtina,ruština,Arabština,německé,španělské,francouzské,Thajské,italské Rádio Tuner:FM/AM Podpora RDS:ano Rádio reakci pásma AM: 522~1620 KHz, FM: 75~108 MHz DVD Typ Média:CD,HDCD,MP3,MP4,VCD,DVD,DVD-R/RW,DVD+R/RW,CD-R/RW,JPEG,atd. Bluetooth, Vestavěný Mikrofon:ano přijatý Hovor:ano Volaná Volání:ano Zmeškaných Hovorů:ano Telefonní seznam:ano, Zadní Vstup Kamery Zpětný režim:Displej automatické zobrazení zadní kamery video při couvání, zda napájení zapnutí nebo vypnutí. Zadní Kamera:Ne, je volitelnou SD/USB/ režim Přehrávání:Automatické paly multimediální, když je zařízení připojené jednotky

pokud si nejste jisti, tato položka se hodí pro vaše auto, nebo ne, uveďte prosím nějaké informace o své auto

1.1.co je model a rok vašeho vozu ?pošlete nám vaše auto palubní desky obrázek nechte nás zkontrolovat znovu

Máte-li jakýkoliv problém,prosím kontaktujte nás

díky za podporu v beley store

CO JE V BALENÍ:

1.ISO Napájecí Kabel (plug and play)*1

2.GPS Anténa *1

3.USB Kabel *1

4.zadní kamera*1

5.Instrukce *2

6.Mapa karta*1 (Stiskněte tlačítko "GPS" nebo tlačítko "Navi" lze zadat)

7.dálkové ovládání*1

8.dotykové pero*1

Platba

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud můžete\'t pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu

Zásilka

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

8. Pro dopravu zdarma produkt, prodávající mít poslední slovo. Kupující si může vybrat způsob dopravy, ale prodávající má konečné rozhodnout o způsobu dopravy.

Prodávající si může vybrat jiný způsob dopravy.

Návrat/ Náhrad

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z Thecomplication.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Kupující má povinnost zkontrolovat zásilku pečlivě před podpisem pozemku. Po pozemku je podepsal, prodávajícího, že kupující dostal produkt v dobře stavu.

Pokud buer našel prázdné parcely po spálené, Prodávající není odpovědný za to. Prodám zvyklý vrácení peněz kupujícímu a zvyklý kupující odešlete zásilku.

Tak kupující by měl zkontrolovat packge dříve, než se podepsat a vyzvednout packgage. (Pokud kupující zjistil, že balíček je prázdný, prosím odmítnout podepsat a kontaktujte nás.)

Záruka

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na Thecomplication.cz!

Zpětná vazba

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení