Profesionální Dvěma Rádio, Mobilní Telefon, Mikrofon Kondenzátorový s Jack pro Sluchátka Microfone s 1,5 m Line pro Většinu Telefonu Host 3,5 mm Stereo Jack

216.63 Kč Doručení zdarma

Štítky: y80, mic konektor, stojan na mikrofon stativ, mic učitel, karaoke mikrofon ws858, mikrofon syomki, SmartYIBA, používá, používá stojan držák, mikrofonu.

Popis

  • Značka: Qiyin
  • Sada Typ: Jeden Mikrofon
  • Kazeta: Kondenzátor
  • Číslo Modelu: LT-15TW
  • Použití: Konferenční Mikrofon
  • Polární Vzory: Všesměrový
  • Polární Vzor: Omni-directional
  • Komunikace: Pevné
  • Balíček: Ano
  • Styl: Headset Mikrofon
  • Materiál: Kovové
  • barva: černá
  • Převodník: Kondenzátorový Mikrofon

Popis produktu Profesionální Dvěma Rádio, Mobilní Telefon, Mikrofon Kondenzátorový s Jack pro Sluchátka Microfone s 1,5 m Line pro Většinu Telefonu Host 3,5 mm Stereo Jack

Mikrofon je malý, lehký llavalier mikrofon, který lze pohodlně připnout na kravatu nebo límec. Mikrofon může být také stanovena pod bundu nebo tričko pro snadné utajování.

FUNKCE

Pečlivý výběr vhodné klopě jednosměrný kapsle. audio převody rychle s čistá jasná-transparentní zvuk.

Specifické vynikající redukce šumu je preferovaný náročné aplikace.

Profesionální telefon 3,5 mm konektor pro iPhone Samsung pro Huawei atd mobilní telefon.

Pot a Prach-Důkaz Primárně pro Vnitřní a Venkovní profesionály

Navržen pro Použití na Jevišti, Domy Uctívání, Lektoři a Další Aplikace Vyžadující Minimální Mikrofon Viditelnost s hand-free Provoz

SPECIFIKACE

Polární pattem: Jednosměrný

Mic průměr: 9.7*5.2 mm

Citlivost: - 30 db±2db

Frekvenční Rozsah: 20-16KHZ

Výstupní Impedance:

Standardní Provozní Napětí: 2,0 V-10V.DC

SNR: >58db

Drát: 1,5 m

Barva: Bílá

1ks autoskel

Zpětná vazba

Proč zvolit značku mikrofon ?

Naše společnost je profesionální mikrofon společností. Máme první třídy, výzkum a vývoj centrum, kde jsme neustále experimentuje s novými designéry a pokroky. Vzhled výrobku,struktura,vlastnosti,zpracování a spolehlivost byly recoginized mezinárodně jako vedoucí průmysl s technicky pokročilé úrovni.

Jak vyřešit problém produkt ?

Pokud váš obdrželi výrobek mít kvalitní produkt, prosím, nebojte se. Doufáme, že vaše může dát podrobnou problém s kvalitou vysvětlení, budeme odpovědět na vás v 1-2 pracovní dny. Pokud to nelze vyřešit. Budeme okamžitě doručit vám nový dobrý produkt, nebo vrátí všechny peníze. Také jsme se udělat další lepší služby pro vás.(nemůžeme přijmout zloby produktu kvalitní problém)

Doprava

Spojené Státy zákazník obvykle loď přes ePacket, kromě baterie výrobek.

V Evropě, Jižní Americe, Asii zákazník obvykle loď přes China post office a Hong kong post,kromě baterie výrobek.

Rusko zákazník obvykle loď přes ePacket nebo China-Rusko logistické linky.

USA loď čas mezi 8 až 26 dní. Evropa a Asie loď čas mezi 12 až 35 dní. Jižní Amerika a další země, loď čas mezi 15 až 45 dny.

(to je průměrná doba. Nějaký čas potřebovat později.)

Zpětná vazba necháme Pozitivní zpětnou Vazbu po obdržení platby. Prosím, nezapomeňte, dejte nám POZITIVNÍ a PĚTI HVĚZDIČKY na všechny Podrobné Prodávající Hodnocení. Pokud jste, nejste spokojeni s vaší nákupní Zkušenosti, prosím, kontaktujte nás a získejte řešení, než se rozhodnete opustit neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakékoli problémy pro vás, jakmile je to možné. Díky poskytneme vám služby, jak nejlépe můžeme, protože KLADNOU zpětnou vazbu a PĚT HVĚZD je to, co usilujeme. Kontaktujte nás prosím prostřednictvím "Moje Zprávy" nebo "Zeptejte se Prodejce Otázky" pokud máte jakékoliv dotazy ohledně našich výpisy nebo váš nákup.

Záruka&Návrat Jsme zajistit, aby opustit všechny zákazníky pozitivní zpětnou vazbu, druhý den po obdržení platby. Doporučujeme našim zákazníkům, aby S NÁMI kontakt s cílem vyřešit všechny problémy týkající se transakce, před odjezdem neutrální a negativní zpětnou vazbu na Thecomplication.cz. Ujistěte se prosím, kontaktujte nás před odjezdem zpětnou vazbu, Pokud máte jakýkoliv problém s produktem, nebo máte dotaz, prosím, kontaktujte nás. Zkontrolujte prosím spam nastavení e-mailu nebo zkontrolujte spam/filtrované e-mailové složky, kdy neobdrží odpověď od nás. Všechny vrácené bez RMA formuláře bude odepřen. Prosím, ujistěte se, že získat a zahrnout jej v původním obalu.

Kontaktujte Nás

VŠECHNY odpovědi budou zaslány na váš e-mail. Všechny otázky budou zodpovězeny do 24 hodin (Sat. & Sun. vyloučeny), Pokud nechcete dostat odpověď během 1-2 pracovních dnů, pls zkontrolujte, zda váš e-mail znovu a váš SPAM box.Pokud se stále žádná odpověď, většinou je to proto, že váš e-mail neprošel úspěšně nebo poslal na špatnou e-mailovou adresu. Prosím, mějte na paměti, že v žádném případě bychom ignorovat vaše e-maily a nereagovat na účel.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení