Teytoy Magnetické Dřevěné Rybářské Hry, Abeceda Barva Chytání Počítání Předškolní Deskové Hry,Jemné Motorické Hračky ,montessori hračky

574.51 Kč Doručení zdarma

Štítky: dřevěné hračky, předškolní hračky, montessori školka, dítě montessori, velké motorické dovednosti hračky, abeceda magnet, jemné motoriky tool set, počítání knih školka, dovednost, hračky, dřevěný magnetický rybolov ryby.

Popis

Produkt Detailní Informace

Produkt materiál: masivní Dřevo Počet produktů: 26 malé ryby 1 žralok 1 rybářský pokrm 2 dřevěné tyče 18 cm a 2 20cm 2 rybářské pruty 1 dřevěné lano (color box)

JAK HRÁT ?

5 v 1 Rybářská Hra Hra 1: Použijte velké žraloky nebo magnetické rybářské pruty najít a chytat ryby v bludišti. Hra 2: Magnetické rybářský prut háček na ryby v oceánu. Hra 3: Vložte tyč do otvoru v labyrintu a zásobníku různé množství ryb, a počítat. Hra 4: 26 KS Dřevěné ryby (písmena A-Z, čísla 1-10, geometrické tvary, Rozpoznávání Barev Hra), Hra 5: Ryby Korálky Hry, Používat lano k hrát ryb v korálkování hry, učit se a procvičovat dobrý způsob, jak Počítání,třídění a stohování atd.

Vlastnosti Produktu

★ RANÉHO VÝVOJE COMBO - Zlepšit rozpoznávání barev, koordinaci ruka-oko, matematické dovednosti počítání a kognitivní úrovni. Naučte se všechny 26 písmen anglické Abecedy,Vyberte písmeno nebo barva pro předškolní montessori hračky pro batolata chytit ten správný ryby! ★ KREATIVNÍ ZPŮSOB, jak SE NAUČIT - Existuje spousta způsobů, jak hrát a dozvědět se o počítání,barvy,tvary,čísla, abecedy, kouzla a další. Vzory na ryby může pomoci dětem procvičit své pravopisné dovednosti, tvar uznání, a základní aritmetické dovednosti. ★ Aby VAŠE DĚTI ŠTĚSTÍ DĚTSTVÍ - Magnetický rybolov hračky poskytnout multiplayer účast, A vytvořit interakce mezi rodiči a dětmi, Posiluje úzké interakci a komunikaci mezi dětmi a rodiči.Je to velká rodina interaktivní hru! ★ ELIMINUJE POTŘEBU SE STARAT O SVÉ DÍTĚ, ZATÍMCO "HRANÍ" - To Batole Magnetický Rybolov Hračka je vyrobena z vysoce kvalitního, přírodního masivního dřeva a je potažena šetrné k životnímu prostředí na bázi vody barvy. To je zcela netoxický a bezpečný pro děti na hraní bez rizika poškození jako všechny hrany byly hladké ani drsné povrchy.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení