Tronxy X5SA 3D Tiskárna základní deska Modernizované Tichý základní deska 3D Tiskárny Součásti na Desce Řadiče impresora 3d dílu základní Deska

1 104.82 Kč Doručení zdarma

Štítky: flsun s qq, tronxi, hifu 3d dílů, dělostřelectvo génius upgrade, mks nano robin v2, tronxi x5sa, DPH, ender 3 pro upgrade, tronxy upgrade, 3d tiskárna zonestar.

Popis

  • Typ Položky: základní deska
  • Značka: tronxy
  • Číslo Modelu: základní deska
  • Původ: KN(Původu)

Vezměte prosím na vědomí:

Před nákupem této desky, prosím, ujistěte se, že ověřit, zda tiskárna je stará základní deska odpovídá této základní desky.Jakmile si koupíte špatnou desku, bude to způsobit zbytečné problémy.Pokud vaše staré tiskárny, základní desky je v souladu s touto základní deskou, můžete si koupit s důvěrou.Jsou-li v rozporu, můžete obraťte se na obchod, zákaznický servis před nákupem, děkuji vám za vaši trpělivost a podporu!

O zásilce : Prosím zkontrolujte, zda vaše příjemce adresu (jméno, telefonní číslo, atd.) opatrně!Dodací lhůty se může lišit, zejména během prázdninové sezóny, a pokud jste neobdrželi zboží po určený čas (špatné počasí, atd), prosím, kontaktujte nás v čase, díky!Sledovací číslo bude poskytována po odeslání poslal ven, nebo to bude aktualizován na Thecomplication.cz ve vaší objednávku zprávu.Budeme prodloužit čas pro vás, když zboží bylo zpoždění, tak prosím, kontaktujte nás svobodně !Tipy: Obvykle balíček dorazí v rámci 40days.O zpětná vazba : Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby, prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu pro nás, děkujeme.Pro jakýkoliv důvod.Pokud nejste spokojeni s nákupy, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, budeme vybírat přátelský způsob, jak vám pomoci v našich silách !Buďte v kontaktu bude hezký den !

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3.67 out of 5 (3 votes)

5
Nasyrova Svetlana 2020-10-24

Works perfectly. Really left no noise robot in engines, printer was much more quiet no noise irritating.

1
Guemmelvieh 2020-09-24

Motherboard does not fit my Tronxy X5SA. Return only at their own expense. Seller would the advertisement customize, I see nothing. Customize with buy and look at first or motherboard fits since there are several versions of Tronxy X5SA are and then I do not the pro and simply version.

5
Andrey Ka Ru 2020-11-25

The mainboard work perfect!

Přidat recenzi

Hodnocení