Velký Papoušek Žvýkání Hračka Pták Papoušek Bloky Uzlů Trhání Hračka Ptačí Klec Kousat Hračku pro Africké Šedé papoušky Ara, Kakadu

464.21 Kč 278.53 Kč Doručení zdarma

Štítky: hra papoušek, papoušek hračka, bird hra, papoušek, velký papoušek hračka, papoušek hračka, velký papoušek, Pták hračka, papoušek, kakadu hračka.

Popis

  • Typ: Ptáci
  • Sada Typ: No
  • Materiál: Dřevo

Velký Papoušek Žvýkání Hračka Pták Papoušek Bloky Uzlů Trhání Hračka Ptačí Klec Kousat Hračku pro Africké Šedé papoušky Ara, Kakadu Popis: 1. Odolné: velké bloky jsou vyrobeny z odolné potravinářské materiály a pigmenty, který je odolný proti kousání a domácí zvířata. 2. Pohodlné Okouna: všechny druhy ptáků v zájmovém chovu, jako peck a žvýkat; to jim dává pohodlné, neškodné místo, kde hrát. 3. Tréninkový Nástroj: je možné efektivně trénovat vašeho domácího mazlíčka zobák a nohy ke zvýšení vašeho domácího mazlíčka inteligence. 4. Nové Dekorace: to může být krásné a zajímavé dekorace pro ptačí klece, aby život váš pták barevné. 5. Dobrý Partner: hraní hračky můžete pomoci ptáky zmírnit nešťastný náladu a uvolnění tlaku. Funkce: Typ Položky:Pet Hračky, Hračky, Typ:Žvýkací Hračka Materiál:Dřevo,Bavlněné Lano Barva:Multi-barevný Balíček obsahuje: 1 x hračka pták Poznámky: 1. Prosím, dovolte 1-3 cm rozdíl vzhledem k ruční měření a 3-5 g pro rozdíl mezi různými barvami. 2. V důsledku obrazovky rozdíl, barva může být trochu rozdíl od toho, co jste očekávali, prosím, dovolte to.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení