Značkové Tenisky, Pánské Boty, Tenisky Venkovní Běhání Fitness Trénink Pánské boty plátno boty příliv boty forrest boty

441.66 Kč 181.04 Kč Doručení zdarma

Štítky: černá podešev, pánské boty ponožky, muži svetr, značka muži, pánské tenisky 2020, gucci žena, značky mužů teniska, pánské tenisky 2020 rok, purde značkové boty, ležérní mužů boty.

Popis

  • Sezóna: Jaro/Podzim
  • Horní Materiál: Plátno
  • Vzor Typu: Solidní
  • Původ: KN(Původu)
  • Výška Podpatku: Byt (≤1 cm)
  • Číslo Modelu: Nový 2020
  • Značka: I. ALOG
  • Podšívka Materiál: Bavlněná Tkanina
  • Stélka Materiál: EVA
  • Módní Prvek: Šití
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
  • Typ Closure: Krajka-Up

VELIKOST POPIS

Vezměte prosím na vědomí, že ruční práce velikost bude mít k chybě 1-5mm.Pokud se vaše nohy získat tuk nebo širší, vyberte si velikost, která je jedna nebo dvě větší, než je obvyklé.Prosím měřit délka nohy podle metody níže a zvolte velikost podle délky chodidla.Nevybírejte na základě vaší lokální velikost, a ne hádat velikost.

1. Připravit prázdný papír a pero.

2. Dejte si nohy na papír přirozeně.Zvláštní pozornost musí být věnována bosé nohy a ne bavlněné ponožky.

3. Pero by mělo být vertikální nebo sklon 15° nakreslit obrys nohy.

4. Měřit vaše nohy délku.

PLATBA

V současné době, můžete platit pomocí Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, Maestro debetní karty, WebMoney a bankovní převod.

Více platebních možností bude k dispozici na Thecomplication.cz v budoucnosti.

DOPRAVA

Všechny naše položky budou odeslány do kupujícího na adresu uvedenou kupujícím, prosím, potvrďte vaši adresu před platbou.

Po zaplacení je dokončena, budeme posílat zboží do 7 pracovních dnů. (Dovolená může být prodloužena)

DLIVERY ČAS

Vzhledem k tomu, kupující jsou z různých zemí, prosím zanechat zprávu s dotazem na konkrétní čas doručení.Ale prosím, na vědomí, že dodací lhůty poskytujeme je pouze pro referenci, a ne jako důkaz jakéhokoli sporu.Nemůžeme kontrolovat, jestli na poště je zpožděn.Prosím, buďte trpěliví a budeme držet v kontaktu s vámi a pošta.

VRÁTÍ

Snažíme se co nejlépe sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme.

Pokud budete žádat o návrat a vrácení peněz do 15 dnů po obdržení produktu z jakéhokoli důvodu.Prosím, výrobek vrátit ve stanovené lhůtě, potvrdíme po obdržení produktu, a pak se vrátit.Nicméně, buyershould ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek.(Všechny vrátit náklady na dopravu jsou odpovědnost kupující.)

BAREVNÝ NESOULAD

100% skutečné fotografie.Nicméně, vzhledem k rozdílům v osvětlení, zobrazení vybavení odchylka a osobní chápání barev, skutečný produkt může mít barvu rozdíly s fotografií.Na konci, viz prosím skutečný výrobek.Samozřejmě, Pokud se vám to nelíbí, Budeme akceptovat výnosy a náhrady.

SERVCE ZPĚTNOU VAZBU

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, nechte zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste satisfiedwith našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte nás kontaktovat, první před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení