Čisté Titanové Brýlové obruby bez Obrouček Brýle Muži Ženy Brýle Krátkozrakost Rx schopen

662.94 Kč 430.83 Kč Doručení zdarma

Štítky: poc tectal, skleněné pasti, držáky fonex, klasické titanové brýlové, velké brýle rám titan, beta titanové brýle rám muži, rám skla, obvodové rámy muži, velký brýlových obrub muži, stříbrné brýle rámy.

Popis

  • Brýle Příslušenství: RÁMY
  • Vzor Typu: Zvíře
  • Značka: betsion
  • Pohlaví: Unisex
  • Materiál Rámu: Titan
  • Typ Položky: Brýle Příslušenství
  • Číslo Modelu: 333

100% Čisté Titanové Brýlové obruby bez Obrouček Brýle Muži Ženy Brýle Rx schopen

Zbrusu Nová.Top Kvality.Nenechte Si Ujít Je!!! Materiál:Čistý Titan

Barva:Černá/Gunmetal/Zlato/Stříbro

Stav:Zbrusu nový

To může být nahrazen s Rx objektivy založené na předpis.Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud chcete předpis čočky nainstalované služby.

Před zakoupením této položky,prosím, ujistěte se, že pokud tento rám vhodný pro vás,údaje o měření, prosím, podívejte se na ránu grafu.

ČERNÁ

BRONZOVĚ

STŘÍBRNÁ

ZLATO

O nás

Jsme se prodávají na ali-express od roku 2010 a nachází se v Číně. Specializujeme se na módní výrobky. Naším cílem je poskytnout konkurenční ceny, vysoce kvalitní výrobky, rychlé dodání a skvělé služby zákazníkům pro naše zákazníky.

Pokud chcete větší výběr,Prosím, navštivte náš obchod. Doprava

* Položky budou odeslány do 1 pracovních dnů po obdržení platby.

*Pro zákazníky z většiny zemí,obvykle to trvá 15-40 dní příjezdu,ale dodací doba bude záviset na destinace a další přesné faktory, můžeme 't kontrolu.

* Budeme posílat položky podle vaší adresu uvedenou na ali-express, takže prosím, ujistěte se, že váš příjem adresu před nákupem.

* Pokud kupující neobdrží zboží po dobu, jak jsme slíbili, prosím, kontaktujte nás před odjezdem jakoukoli zpětnou vazbu nebo vznést jakýkoliv spor.

Pokud kupující potřebují EXPRESNÍ přepravy, potěší kontaktu s námi, a to je příplatek za poštovné. Podmínky prodeje chceme, aby vaše on-line zážitek z nakupování bude bez rizika. Myslíme, že budete milovat naše zboží a pochopit, že je někdy obtížné koupit položky, aniž by byl schopen cítit, z tohoto důvodu a jako součást naší 100% spokojenost zaručena nebo vaše plnou peníze zpět . Pokud nejste spokojeni se svým nákupem z jakéhokoli důvodu, jednoduše dopravit zpět k nám do 14 dnů od obdržení za plnou náhradu kupní ceny (původní poplatky za dopravu se nevrací), nebo výměna. Vše, co žádáme, je, že nám e-mail na zpáteční autorizační číslo. Prosím, ujistěte se, že položka je ve stejném stavu, v jakém jste jej obdrželi. Kontaktujte nás, Pokud máte nějaké dotazy,prosím, kontaktujte nás prostřednictvím ali-express zprávy.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5.00 out of 5 (2 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení