10mm-10.75 mm Řezný Průměr HSS Nastavitelné Ruční Výstružníky Frézy

109.20 Kč 103.67 Kč Doručení zdarma

Štítky: komora výstružník, 16mm výstružník, kai rotační fréza, al pex, vrták hss metal, korálek výstružník nástroj, Výstružník, ruční výstružník, morse kužel výstružník, esd nastavit.

Popis

  • Číslo Modelu: 10-10.75 mm
  • Materiál: HSS
  • Certifikace: CE
  • Původ: KN(Původu)
  • Typ: ruční výstružník

Poznámka: barvu položky se mohou mírně lišit, vzhledem k fotografii a svůj vlastní počítač

Funkce:

Výstružník s jedním nebo více zuby, aby řezat otvory obrobený povrch tenké kovové vrstvy rotační frézy. Poté, co pracoval přes díru fréza může získat přesnou velikost a tvar.

Rozsah použití: výstružníky vyvrtejte obrobku bylo vrtání (nebo vrtání) otvor za zpracování, a to především s cílem zlepšit přesnost obrábění otvoru, snižuje drsnost povrchu, úprava a semi-pro dokončovací obrábění otvorů nástroj

Lopatky jsou nastavitelné a přesuňte do zužující se štěrbiny v výstružník tělo.

Upravit tyto výstružníky lopatky jsou přesunuty do těchto slotů uvolněním matice na jednom konci a utahování matice na straně druhé.

Pohyb umožňuje výstružník nastavit do požadovaného průměru v rozsahu nastavení velikosti.

Úprava funkce umožňuje výstružník udržovat určité velikosti kompenzovat opotřebení.

Lze nastavit, aby se rozšířit a přebrousit na požadovaný rozměr a resharpened

Jen by mohl použít ručně, použijte na stroj, mohlo by dojít k poškození ostří.

Maximální obrobek nemůže být více než 220 tvrdost podle Brinella.

Specifikace:

Barva:Stříbrná a Černá

Výstružník Materiál: HSS

Rozsah nastavení: 10 mm-10.75 mm

Prostředí: ruční

Rozměr:120 x 9.8 mm/4,72 x 0.39"(L x Dia)

Hmotnost:38g

Balení Obsahuje:

1 x HSS Nastavitelné Ruční Výstružník Kovové Díry Řezné Nástroje Poznámka: barvu položky se mohou mírně lišit, vzhledem k fotografii a váš vlastní počítač Funkce: Výstružník s jedním nebo více zuby, aby řezat otvory obrobený povrch tenké kovové vrstvy rotační frézy. Poté, co pracoval přes díru fréza může získat přesnou velikost a tvar. Rozsah použití: výstružníky vyvrtejte obrobku bylo vrtání (nebo vrtání) otvor za zpracování, a to především s cílem zlepšit přesnost obrábění otvoru, snižuje drsnost povrchu, úprava a semi-pro dokončovací obrábění otvorů nástroj Lopatky jsou nastavitelné a přesuňte do zužující se štěrbiny v výstružník tělo. Upravit tyto výstružníky lopatky jsou přesunuty do těchto slotů uvolněním matice na jednom konci a utahování matice na straně druhé. Pohyb umožňuje výstružník nastavit do požadovaného průměru v rozsahu nastavení velikosti. Úprava funkce umožňuje výstružník udržovat určité velikosti kompenzovat opotřebení. Lze nastavit, aby se rozšířit a přebrousit na požadovaný rozměr a resharpened Jen mohl používat ručně, použijte na stroj, mohlo by dojít k poškození ostří. Maximální obrobek nemůže být více než 220 tvrdost podle Brinella. Specifikace: Barva:Stříbrná a Černá Výstružník Materiál: HSS rozsah Nastavení: 10 mm-10.75 mm Prostředí: ruční Rozměr:120 x 9.8 mm/4,72 x 0.39"(L x Dia) Hmotnost:38g Balíček obsahuje: 1 x HSS Nastavitelné Ruční Výstružník Kovové Díry Řezání Nástroj

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Givhan Claude 2020-12-14

Super

Přidat recenzi

Hodnocení