Pussy Pump Na Vagínu, Klitoris, Přísavky Pro Ženy Vibrační Klitoris Vibrátor Dálkové Zvětšit Bradavky Vakuová Pumpa Sex Hračky Kryt Žen

654.31 Kč Doručení zdarma

Štítky: dálkové vibrátor realistický, ženy pussy sucker, nippl sucker, silné bradavky vakuové, vaginální vakuové pumpy, klitoris vibrátory, klitorisu sucker, čerpadlo sex, velké čerpadlo žena, Dospělé.

Popis

  • Velikost: sex toys for women
  • Komoditní Certifikace Kvality: ce
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Číslo Modelu: pouze pro dospělé
  • Typ Položky: Vibrátory
  • Materiál: ABS
  • Obscénní Obrázek: No
  • Typ: G-Spot
  • Původ: KN(Původu)

Důvěrné dodávky: 1:Nikdo neví, co je v balíčku, tam je žádné informace o Mužské Masturbant Cup na obalu, vpravo 2: obal je perfektní, musíme pack je naprosto pro vás, tak, že balíček dorazí na vaší straně neporušený chceš se rozloučit s nudné sexuální život? Tento produkt vám umožní zažít extrémní radost a aby tě nechci přestat. Jako čerpadlo tlak klesá, svižné sací urychluje sání citlivé oblasti vašeho kočička a je nejbezpečnější fyzické kuřba sání princip, který udržuje genitálií, stydkých pysků, klitorisu, prochází komplexní masáž od stresující uvolněné simulující kuřba sání. Vlastnosti: Skvělá zábava k použití na vlastní pěst, nebo s vaším partnerem. Zvyšuje pocity pro trénink. Čerpadlo nemusí být na první typ hračky můžete koupit, ale bude vás milovat! Nechte si zažít extrémní radost. Specifikace: Founction:Vagina Sací;Pussy Sucker Čerpadlo;Stimulaci Klitorisu;Masturbace Materiál: Lékařský ABS Barva: Černá Napájení: 2*AAA baterie(není součástí balení) Položka hmotnost: 231g / 8.14 oz Balíček hmotnost: 282g / 9.94 oz Velikost:velikost: 14 cm dlouhý*7,5 cm šířka*7,5 cm max. hloubka Jak používat: 1. Ať vakuové cup pevně zavřete kočička, nenechávejte mezery; 2.Pak vytáhněte kroužek do ruky opakovaně; 3.V závislosti na vaší schopnosti, aby vydržely, vakuové pohár může pokrýt zcela absorbovat kočička; 4.Pro uvolnění, stiskněte spínač výfukových plynů, aby se automaticky výfuku; Poznámka:: Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Děkuji!!! Tam by mohlo být 1-2cm chyba, protože ruční měření. Balení Seznam: 1 * Vibrátor 1 * Přísavky 1 * Dálkové ovládání 1 x anglický Uživatelský Manuál Soukromé Balení A Záruka: všechny Naše dospělé sexuální hračky bude doručena na vás v diskrétním balení a bereme vaše soukromí velmi vážně. A nikdo vědět, co je uvnitř. To je nejlepší dárek pro sebe nebo přátele ! Pokud máte jakýkoliv problém o tom, prosím, neváhejte a kontaktujte nás.Budeme řešit v první době.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení