2KS HSS Metrické levé ruky závitem kohoutku a zemřít nastavení M3 M4 M5 M6 M7 M8 M9 Pravá ruka Kohoutky zemře sady M10 M12 M14 M16

179.49 Kč 163.36 Kč Doručení zdarma

Štítky: závit, m14 polština, M5 chytré hodinky, běhoun klepněte na nastavit, objektiv m12, 1n4007 smd, měrky metrické závity, threading tool set m1, ar 15 skladem, koupelna kohoutek.

Popis

  • Počet Kusů: 1
  • Značka: XQuest
  • DIY Dodávky: Obrábění kovů
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: HSS
  • Číslo Modelu: Hand Tap
  • Typ: Klepněte
  • Závit Směr: Jo

Popis produktu název Produktu : ruční kohoutek a zemřít nastavit Použití:Pravou Rukou/Levou rukou Materiál:HSS Povrchová úprava:Světlý Norma:ISO Balení: 2ks(1ks klepněte na+1ks Kulatý zemřít) Aplikace: univerzální Mědi a hliníku, Železné desky, zinku, neželezné slitiny a měkké oceli Není vhodný pro litiny, tvárné litiny, nerezové oceli, tepelně zpracované oceli POZNÁMKA: Pokud budete potřebovat žádné kohoutky nebo zemře, máme různé velikosti z čeho vybírat, ale ne všechny z nich. Nabízíme také služby šité na míru. Prosím, neváhejte a kontaktujte nás. Detail produktu: O NÁS:

Platby: přijímáme platební metody poskytované alipay Escrow nebo paypal . Kdy provést platbu pomocí Podmíněná, vaše peníze jsou bezpečně uloženy ve vašem účtu. Peníze se jen vydala se k nám po vás potvrzení doručení. Platební metody k dispozici, zahrnují: Visa, Master Card. Prosím, kontaktujte nás pro podrobnosti. Doprava: Jsme loď položku Thecomplication.cz standardní lodní,leteckou poštu nebo EMS,DHL,UPS,FEEDEX,TNT. Odeslání je uspořádán do 3 pracovních dnů, jakmile vaše platba je hotové ověření alipay. Hongkong Post/China Post: 10-45 pracovních dnů.EMS: 7-14 pracovních dnů. DHL/UPS/FEDEX/TNT: 5-7 pracovních dnů. Nejsme odpovědni za jakékoliv nehody, zpoždění nebo jiných problémů, které jsou repsonsibility přepravní služby. Žádné dovozní poplatky nebo poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Zpětná vazba: Jsme závislí na naší spokojenosti zákazníků uspět. Takže, vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité. Jakmile jste obdrželi vaše položky, prosím, zanechte zpětnou vazbu pro nás, protože to bude informuje nás, že jste obdrželi vaše položky. Jsme také bude reagovat tím, že vám pozitivní zpětnou vazbu, že ve stejný den. Pokud jste spokojeni s našimi produkty. prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu. Kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní neutrální zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakékoli problémy. O pořadí faktura: Pokud potřebujete fakturu za objednávku, prosím, kontaktujte nás a poskytnout E_mail, informace o společnosti, měny a množství, a my vám pošleme fakturu na E_mail jste zadali.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (4 votes)

5
Fly Fly99 2020-11-07

Great, nothing to say more

5
Saclis123 2021-02-07

Инструмент качественный. Доставка 2 недели, трек отслеживался. Продавца рекомендую.

5
Sigovindsteph Dhevil 2021-02-02

Fast delivery, very professional. Great seller

5
0147wwwww 2021-01-27

Good product, good seller, fast delivery, I will buy again!

Přidat recenzi

Hodnocení