Krásný Hvězdičkový Crown Dort Topper Pryskyřice Všechno Nejlepší K Narozeninám Dort Zavírače, Miminko, Děti, Party Dekorace Kawaii Dort Zdobí Dodávky

135.50 Kč 94.83 Kč Doručení zdarma

Štítky: kawaii klíčenka, cap sprcha, květina sprcha, kawaii candy, tělo rub, kawaii, cap kawaii, tělo kartáče, kawaii houba, tělo kitty.

Popis

  • typ1: Hotel Crown Dort Topper
  • Příležitosti: Den matek
  • Číslo Modelu: DGZS-111
  • type4: Kawaii Dort Zdobí Dodávky
  • Značka: wangchao craft
  • Type3: Miminko, Děti, Party Dekorace
  • Type2: Pryskyřice Nejlepší K Narozeninám Dort Toppers
  • Použití: dort topper
  • barva: růžová,modrá,žlutá
  • Materiál: Pryskyřice
  • vzor: Hvězda

Pro objednávky, Informace

Pokud Se Rozhodnete China Post Registrované Letecké Pošty.

Pro objednávky > $10,Doprava Zdarma přes

--Thecomplication.cz Standardní Poštovné

- E-paket

--China Post Registrované Letecké Pošty

s Platnou Sledovací Číslo.

Krásný Hvězdičkový Crown Dort Topper Pryskyřice Všechno Nejlepší K Narozeninám Dort Zavírače, Miminko, Děti, Party Dekorace Kawaii Dort Zdobí Dodávky

Vlastnosti: 100% Zbrusu nový a vysoce kvalitní Výrazně pomáhá přidat slavnostní barvy atmosféru Ideální pro dort topper, domácí dekoraci Materiál: Pryskyřice Barva: Žlutá, modrá, růžová Velikost : 3.5*8*8.5 cm Upozornění: Prosím, dovolte 1-3mm chyba vzhledem k ruční měření a ujistěte se, že vám nevadí, že před objednáním. Pochopte prosím, že barvy mohou existovat chromatické aberace jako různé umístění obrázků.

Balení seznam: 1ks

Použití pro: všechno nejlepší k Narozeninám Dort Zavírače, Domácí Dekorace.

1. Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2.Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3.Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

Položky jsou odeslány do 3-7 pracovních dnů až po úplném zaplacení je vyřešena.Pokud se nemůžete dostat vaše položky v čase,prosím, kontaktujte nás nejprve jsme wil kontrolovat a řešit to pro vás brzy.Odpovíme vám váš mail do 48 hodin normálně. někdy mají trochu zpoždění v důsledku víkend nebo dovolenou.Pokud se nemůžete dostat náš mail po 48 hodinách,zkontrolujte prosím spam nebo se obraťte na nás s dalšími mailovou adresu.

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a váš projekt.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z Thecomplication.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Sledujte nás, aby si Fanoušci Exkluzivní Sleva 1.VIP ceny a navíc slevu pro následovníky 2.Vítězné produkty zdarma a velké kupony z obchodu club 3.S vědomím, nové příjezdy, obchod, propagace a jiné výhody v předstihu.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4 out of 5 (1 votes)

4
Fabio1097 2021-01-23

Α little discolored but okay.. It came quickly to Greece!

Přidat recenzi

Hodnocení