Genuine Pro Panasonic UDQF2JP04DCM E233037 DC5V 0.32 NA 4pin 4wire CPU Chlazení Ventilátor

220.83 Kč Doručení zdarma

Štítky: ventilátor thinkpad t420, motor pro panasonic, chladič e233037 panasonic, lenovo chladič, thinkpad x230i ventilátor, chladič sony vaio, chladič notebooku, ventilátor 2060 asus, x201, ksb06105hb.

Popis

  • Číslo Modelu: UDQF2JP04DCM E233037
  • Power Interface: 4pin
  • Typ: Ventilátor
  • Heatsink Materiál: Plastové
  • Balíček: No
  • Aplikace: Procesor
  • Hluk: Další
  • Značka: cmyhubintl
  • Linky: 4 Řádky

Popis Položky Položka Stav :Použité

Poznámka: Pls zkontrolujte položku záznamu foto a číslo dílu s vaší položky. Je to 100% plně testován pracuje, V bulk balení, může mít velmi drobné škrábance od dlouhou dobu skladování nebo přepravy ,pokud jste velmi záleží na položku podmínky,pls kontaktujte nás dříve, než uděláte zakoupit.Díky. Vítejte v našem obchodě, Prosím, na vědomí níže: ujistěte se, že odstranit existující část z vašeho stroje , jako každý model v sérii může být nakonfigurován odlišně, a použití různých částí.Celou část čísla a fotografie musí odpovídat pro správnou kompatibilitu. Náš seznam je jen odkaz a může najít svůj model liší.Musíte fyzicky zápas až ten, který potřebujete s obrázek a číslo dílu. jinak, nejsme zodpovědní za to, mylný nákup. Vrací Podmínky: zakoupením položky jste se dohodli na podmínkách níže. Všechny non-prodávající Chybu Vrací pro non-vadné zboží, jako problémy s kompatibilitou, položky již nejsou potřebné, kupující koupil špatné zboží, atd. Kupující je odpovědný za zpáteční lodní náklady.Non-vadné zboží výnosy budou přijímány do 14-dnů. Expediční Poplatek je nevratný. To bude odečtena od částky náhrady budeme vydávat. Zpětná vazba spokojenost Zákazníka je pro nás velmi důležité a naše zpětná vazba hodnocení odráží spokojenost.Takže,pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby,prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, na DSR.thx!^_^ Ale pokud váš položka není dorazil, nebo není, jak je popsáno nebo je poškozen ,prosím, kontaktujte nás na prvním místě!Dejte nám možnost nabídnout spokojeni řešení, prosím!Budeme se snažit v našich silách, aby vyhovoval vašim požadavkům! Sourcing: pokud potřebujete další položky nebo jejich části, které nelze nalézt v našem obchodě, prosím, dejte nám vědět a můžeme provést sourcingu pro vás. Pokud potřebujete větší množství, než jsme nabídli v našem obchodě, prosím, také dejte nám vědět, a my můžeme dodat dostatečné množství hledáte, a vám poskytnout velkoobchodní ceny. Prosím, neváhejte nás kontaktovat, pokud máte nějaké otázky.Budeme řešit vaše otázky co nejdříve!(s výjimkou Slunce.&nejvíce státních svátků.)

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Chuloshnikova Ok 2021-01-22

Drove for a long time, even managed to open a dispute, but literally a couple of days later all the same came. Track wasn't tracked. Quality is like good, I resuscitate the laptop will know more precisely. In general, thank you to the seller

Přidat recenzi

Hodnocení