40# Nerezové Oceli Kuchyňské Nádobí Stojan S 7 Hák Nábytek, Koupelny, Zdi Železniční Závěs Háčky Na Kuchyňské Náčiní, Hrnec, Ručník

217.96 Kč 124.23 Kč Doručení zdarma

Štítky: držák na klíče box zeď, dar, zlato, kuchyně storag, kuchyň nástroj, eagt kuchyňského nábytku, te kuchyňské potřeby, kuchyně nástroj, escurreplatos cocina, model hrnec, koupelna růžové.

Popis

  • Značka: ISHOWTIENDA
  • Materiál: PA+PE
  • Původ: KN(Původu)

Z Nerezové Oceli Kuchyňské Nádobí Stojan S 7 Hák Nábytek, Koupelny, Zdi Železniční

Popis :

Nejlepší kvalita: 304 z nerezové oceli kuchyňské nádobí bar, no saténový povrch, vysoká tvrdost, odolný proti korozi, anti-rez funkce, umožňuje použití ve vlhkém prostředí.

Mobilní háčky: velmi hladký naběračka závěs panel, na kterém 7 robustní mobilní háčky snímek, ale také robustní a odolný, snadné zavěšení kuchyňských nástrojů a nastavit vzdálenost mezi sebou podle eventuální případ.

Dobrý zatížení: ocel kuchyně s železniční zatížení 20kg, bar s háčky na naběračky ideální pro použití v kuchyni, kde jsou těžké náčiní k zavěšení.

Rozměr: kuchyně háček bar s opatření 22mm x 400 mm, vzdálenost mezi zdi 35mm, koupelna háček bar nezabírá mnoho místa, ale dělat věci suché a čisté, dokonce i uklizený.

Využití: používají se v koupelně, kuchyně, ložnice, kanceláře, garáže, a to nejen visí kuchyňské náčiní, ale také oblečení, ručník v koupelně, nebo heavy tools.

Specifikace:

Materiál: Kov, Nerezová ocel

Obsah Balení:

1KS kuchyň nádobí na oblečení

Upozornění:

V důsledku světla a obrazovky rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.

Prosím, aby některé rozdíly vzhledem k ruční měření.Děkuji vám za vaše laskavé pochopení.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení