H&D 4ks Fengshui Křišťálové Koule Prism Přívěsek Suncatcher Visící Krystaly Duha Hranoly pro Windows (20mm,30mm,40mm,50mm)

397.67 Kč 318.09 Kč Doručení zdarma

Štítky: čakra suncatcher, feng shui přívěsek, skleněný hranol, kreslený dora, crystal stone, výzdoba feng shui, značka dream catcher, barevné závěsné krystaly, malé suncatchers, dream catcher quote.

Popis

  • Funkce: Okna Visí ornament
  • Téma: Maskot
  • Dekorace: lustr crystal díly
  • Přívěsek: Dům A Zahrada
  • Použití: Domácí Svatební Dekorace
  • Materiál: K9 Crystal
  • listry e pendentes de cristal: Lustr Crystal
  • Styl: feng shui
  • barva: Jasné 20/30/40/50mm
  • křišťálové hranoly: Listry de cristal
  • Původ: KN(Původu)
  • Množství: 4KS za sadu
  • Značka: Hyalinní&Dora

Název:H&D 4ks Fengshui Křišťálové Koule Prism Přívěsek Suncatcher Visící Krystaly Duha Hranoly pro Windows (20mm,30mm,40mm,50mm) Suncatcher část nebo duhy výrobce, zlepšuje Fengshui jakéhokoli prostředí, Jeden z nejlepších K9 krystaly Sklo dokonale tváří dát největší množství prizmatický účinek Viset v systému windows, aby přinést pozitivní energii zvenčí Lustr náhradní díl pro váš domov dekorace vyrobeny z k9 crystal,sada 4,4 druhy velikost:20 mm/30mm/40mm/50mm Poznámka:je bez lana

1.jsme loď na celém světě,budeme loď ven přes CHINA POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT...... 2.Snažíme se v našich silách, aby vám nejvíce ekonomické a spolehlivé přepravní služby, ale některé časy, mezinárodní delivedry je vysoce závislý na místní celní a poštovní služby. 3.Pokud nechcete dostávat položku na dobu, prosím, kontaktujte nás pro další asistence.Budeme zodpovědní za jakékoli škody nebo ztráty vzniklé v procesu dodávky,ale můžete se vysoce kvalitní fotografie a ukázat nám. 1.Většina platební podmínky jsou přijatelné prostřednictvím Podmíněná,SRILL,VISA,WESTERN UNION,QIWI PENĚŽENKY,KREDITNÍ KARTY. 2.Pokud se setkáte s problémy během zpracování platby,pls kontaktujte nás pro pomoc.Děkuji vám za vaše objednávky,přejeme vám příjemný zážitek z nakupování. 1.Pokud jste spokojeni s našimi produkty,pls zanechat pozitivní zpětnou vazbu pro nás.dáme '5 STAR zpětnou vazbu na každého kupujícího. 2.pls kontaktujte nás před opustit nagetive zpětnou vazbu,budeme dělat moje nejlepší, aby sovle náš problém.Založena v roce 2002, H&D Crystal Co., Ltd je profesionální výrobce crystal řemesla.Naše společnost se nachází v Pujiang,Zhejiang province, Čína, zatímco oddělení zahraničního obchodu je v Yiwu, se rozkládá na ploše 800 metrů čtverečních.Existuje show room 200 metrů čtverečních za vaši návštěvu kdykoliv.Jsme zapojeni do výroby, navrhování,vývoj a exportovat všechny druhy crystal charakteristikou výrobků, včetně svícen série, parfémy láhev seriess, photo frame série, nádobí,atd. S výjimkou pokročilých zařízení, jako jsou obráběcí stroje, lešticí stroje, také máme dceřinou společnost profesionální dárkové balení, se specializuje na navrhování a výrobu různých druhů vysoce kvalitní dárkové krabičce.Snažíme se vytvořit produkt nejvyšší standard kvality, a jít do krajnosti, aby zajistily, že budete hrdí na to, prodávat naše zboží.Kvalitní, dobré řemeslné zpracování a funkčnost jsou slova, která popisují naše výrobky.Vynikající výsledky v zákaznické služby, rychlá doprava metody, týmová práce a dobré pověsti jsou slova, která popisují naše společnost.Jsme především export výrobků do Severní Ameriky, Evropy a Jižní Ameriky.Naše výrobky jdou velmi dobře v zahraničí.Jsme se vždy držet naše poslání, to je "poskytovat produkty a služby, které zaručují vynikající hodnotu pro naše zákazníky".

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Okyanus297 2021-02-07

These seem to dance in the sunshine

Přidat recenzi

Hodnocení