Divoké Sklizené Shell-broken Borovice Pyl Prášek 99% Popraskané Buněčné Stěny Bylinné Čaje, Přírodní, Čistá, Organické a Doplňkové látky-fr

795.79 Kč 413.81 Kč Doručení zdarma

Štítky: větší prsa krém, bonsai, slitiny skládací stůl, borovice pyl prášek, Borovice, dračí prsten záře, Superfood, esenciální olej borovice jehly, kokosový vosk, venkovní skládací kulečníkový stůl.

Popis

  • Specifické Použití: Venkovní Stůl
  • Původ: KN(Původu)
  • Obecné Použití: Venkovní Nábytek

Co je Borovice Pyl?

Borovice pyl obsahuje masivní bílkoviny, aminokyseliny, Vitamíny, minerální látky, flavanone třídy, nukleové kyseliny, živiny, a tak na enzym třídy, to je přirozené miniaturní výživy skladiště. Součástí světě téměř nejvyšší, odpovídá nejvíce rozumné 200 mnoho druhů živin, zcela, tento druh přírodní ideální vyvážené kombinaci, může lidské tělo absorpce, nebude mít v krátké době žádné vedlejší účinky. Protože naše země na generace je považován za nutriční terapie cenná věc od starých časů volné pyl. Han Dynastie "Shen Nong Knihu o Čínské medicíně po" řekl, že volné pyl " vůně Gansu je dokonce, non-toxické hlavně léčí břicho chlad a teplo perverzní trendu, výhody, močení, zmizí extravasated krve, dlouhé oblečení oživuje zisk fyzickou sílu, prodlužuje život ", Ming Dynastie "Nativní Čínské Rostliny" záznamy " konzervovaná vejce, Gansu, teplé, non-jedovatý. Běh srdce a plíce, zisk byl naštvaný, že eliminuje vítr hematischesis, mohou také vařit alkohol ".

Co je Mobilní-Broken Borovice Polle?

Jako chorella, borovice pyl má tvrdou skořápku. Pokud to není rozbité, pak výživa, která se nachází v borovice pyl, nejsou snadno k dispozici, aby vaše tělo. Naše borovice pyl je zpracován přes nízké teploty a vysoké rychlosti proudění vzduchu sporoderm-lámání technologie, takže 99% borovice pyl s buněčné stěny rozbité, s velikostí kolem 1 až 2 mikrogramů, a tudíž k dispozici pro vaše tělo.

Hlavní Funkce:

1. Chránit srdce, prevenci onemocnění cévního systému

2. Odstranění únavy, zlepšení sexuální funkce

3. Krása a péče o pleť, anti-aging

4. Zlepšení imunity

5. Prevenci diabetu prevence prostatosis

6. Zlepšení trávení, zvýšení chuti k jídlu, překonat zácpa

7. Zmírnit příznaky menopauzy

8. Zlepšení paměti

Changbai Mountain Borovice Pyl

Trvanlivost: 365 dní

Jak jíst:

Vzít ho do teplé vody, dvakrát denně, 3g-5g pokaždé Záleží potřebovat

pozor: osoby se zdravotním postižením s alergií na pyl

Skladování: vlhkost-důkaz, chladném a suchém místě, nebo v chladničce

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 5 out of 5 (1 votes)

5
Jmcw Janssen 2021-02-09

Fast delivery pieknie packed and mysle stainless zadziala so as the description yours inch zaloge store and napewno still zrobie U you shopping for uslyszenia

Přidat recenzi

Hodnocení