Bílé Krajkové Podprsenky Nastavit 3/4 Šálku vydlabat Podprsenka Viz-prostřednictvím Transparentní Podprsenka spodní Prádlo Set Žen Plus Velikosti Sexy spodní Prádlo Soupravy

94.39 Kč 66.09 Kč Doručení zdarma

Štítky: latex gumovou hadičku 9mm, jogging kalhoty mužů jas, kawasaki kdh samolepky, žonglování kroužky duncan, pletené dětské kukly děti, jlb nejvyšší rychlost cheetah, prázdný rozprašovač parfum, diamond obraz 3d 4, kawaii mini bag pouzdro.

Popis

  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Podprsenka Styl: Bezešvé
  • Styl: Sexy
  • Dekorace: Krajka
  • Obscénní Obrázek: No
  • Řemínek Typ: Non-Kabriolet Popruhy
  • Pohár Tvar: Tři Čtvrtiny(3/4 Šálku)
  • Typ Closure: Zpět Uzávěr
  • Typ Položky: Podprsenka A Krátké Soupravy
  • Pohlaví: ŽENY
  • Značka: ANSELF
  • Číslo Modelu: Sexy Podprsenka Sada
  • Vzor Typu: Dopis
  • Typ Podpory: Drátu Zdarma
  • Materiál: Polyester
  • Původ: KN(Původu)

Bílé Krajkové Podprsenky Nastavit 3/4 Šálku vydlabat Podprsenka Viz-prostřednictvím Transparentní Podprsenka spodní Prádlo Set Žen Plus Velikosti Sexy spodní Prádlo Soupravy

Odhalit své dramatické straně v této sexy semi-čiré krajky podprsenka nastavit. Má výřez podrobně na přední straně, bez podšívky a s hlubokým výstřihem styl. Také kalhotky mají nízký pas a krátký střih design. Přijít a mít jeden.

Vlastnosti:

Vyrobeno z měkké a prodyšné tkaniny.

Čiré krajky a výřezem přední design.

Vysoký výstřih a sexy otevřené zpět.

Kalhotky s střední vzestup pasu.

Řez s bodycon fit.

Specifikace:

Velikost: S (US2 UK6 EU32) / M (US4 UK8 EU34) / L (US6 UK10 EU36) / XL (US8 UK12 EU38) (volitelné)

Barva: Bílá

Pohlaví: Ženy

Materiál: Polyester & Spandex

Pohár Polstrování: Ne

Podpory Typ: Drát Zdarma

Pas: Nízký

Vzor Typu: Patchwork

Styl: Sexy & Club

Hmotnost: Přibl. 60 g / 2.1 oz

Pod Poprsí(cm): S:60-80, M:64-84, L:68-88, XL:72-92

Detaily velikost: Asijské Velikost S M L XL EUR 32 34 36 38 US,CA 2 4 6 8 UK 6 8 10 12 Oblečení rozměry v cm/ palcích Pod poprsí 60-80cm 23.6-31.5" 64-84cm 25.2-33.1" 68-88cm 26.8-34.6" 72-92cm 28.3-36.2"

Jak Měřit:

Poznámky:

Toto oblečení velikosti informace je jen pouze pro referenci, prosím, zkontrolujte, zda výše uvedené podrobné měření zvolit správnou velikost, a umožňují 1-2cm (0.4-0.8") rozdíly vzhledem k ruční měření, díky.

Položka barva zobrazena na fotografiích může být zobrazeno mírně lišit na monitoru počítače, protože monitory nejsou kalibrovány stejně.

Seznam Balíčků:

1 * Ženy, spodní Prádlo Set

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z Thecomplication.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na Thecomplication.cz!

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení