Evropské velikost: 99% bavlna, pánské Boxer kalhoty pohodlné a prodyšné hot prodej čistě bavlněné pánské spodní prádlo

213.98 Kč 106.99 Kč Doručení zdarma

Štítky: "hráčsky" boxershorts muži, muži skluzu plavky, 100 cotton boxer, boxer muž, nízké pánské spodní prádlo, mužské spodní prádlo muži, muž spodní prádlo, gay spodní prádlo, muži spodní prádlo, spodní prádlo ženy.

Popis

  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: ylovecheng
  • Slipy & Boxerky: Boxerky
  • Typ Pasu: V pase
  • Pohlaví: MUŽI
  • Vzor Typu: Solidní
  • Obscénní Obrázek: No
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Číslo Modelu: XBA6515
  • Materiál: Bavlna

Pokud si nejste jisti, o velikosti, prosím, kontaktujte nás

Vážení, pokud máte jakékoliv nespokojenosti po obdržení zboží, prosím, kontaktujte nás včas, budeme zpracovávat to pro vás a dám vám být spokojeni. Pokud jste spokojeni s naší zboží a služby, prosím, dejte nám 5 bodů chvály, vaše důvěra a spokojenost je naší hnací silou.

Jak měřit pasu

1.Najít přírodní pasu, jedná se o nejmenší část pasu. 2.Obvykle asi 1 cm nad pupík ,pořád mírně uvolněný dech pohodlně. 3.Prosím, dovolte 1-2CM se liší vzhledem k ruční měření. 4 Skutečná barva se může mírně lišit od fotografie vzhledem k obrazovce počítače, je rozlišení, jas, kontrast atd. 5.Díky za pochopení.

Ylovecheng

1.Naše boxerky jsou vyrobeny v přísném souladu s Evropskými normami. 2.Úhledné stehy tkanina je měkká na dotek k tělu, cítit potěšení. 3.spodní prádlo je pohodlné na nošení 4.Pokud jsme zodpovědní za dopravu, jsme si vybrat logistiky způsobem.

Vrácení A Výměna

1.Před objednávka je zpracována, můžete ji zrušit kdykoli. Jakmile výrobek je dodáván ven, zrušení nebo výměna pořadí, není přijat. Pokud chcete zrušit objednávku, prosím, druh vybrat ten důvod, kvůli kupujícího nebo jiného důvodu. 2.Pokud produkt, který jste obdrželi, není, jak je popsáno nebo nízké kvality, slibujeme, že se můžete vrátit před cílem dokončení (když kliknete na "potvrdit objednávku obdržel" nebo "vyšší potvrzení časový" rámec), a obdržíte plnou náhradu. Možná budete muset zaplatit za zpáteční lodní poplatek. Nebo můžete zvolit, aby výrobek a souhlasíte s tím, že výše náhrady přímo s prodávajícím. Záruka 3.Kvalita našich produktů je velký. Budeme vybrat různé balíčky podle produktů, aby se ujistil, že jsou plně chráněny v dodání. 4.Nicméně, pokud výrobek je bohužel vadné, když obdržíte, prosím, kontaktujte nás ihned. Ukázat nám fotografii nebo video, budeme diskutovat o způsob, jak vyřešit tento problém. Zpětná vazba 5.Vaše zpětná vazba je opravdu pro nás důležité, takže pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu pro nás. 6.Prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Žádný problém, stačí, neváhejte nás kontaktovat, budeme se snažit v našich silách vyřešit vaše problémy najednou. 7. Přejeme vám šťastný nakupování zde!

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení