EastVita 2.4 G Bezdrátové Herní Joystick Controller Gamepad S USB/Micro/OTG Adaptér Pro PS3 Smartphone Android TV Box PC r59

842.43 Kč 252.66 Kč Doručení zdarma

Štítky: gamepad micro usb, microntek usb joystick, joystick micro usb, Gamepad, amiga joystick usb adaptér, gamepad windows 7, přístroje sony ps3, joystick pc, gamepad bezdrátový, ovládání pc.

Popis

  • Kompatibilní Značka/Model: NIC
  • Typ Rozhraní: USB
  • Typ: Gamepady
  • Značka: abay
  • Původ: KN(Původu)
  • Balíček: Ano
  • Číslo Modelu: Bezdrátový gamepad

Specifikace:

Kategorie: Gamepad Připojení: 2,4 GHz bezdrátové Barva: červená, bílá, modrá, černá Napájení: 2 * AAA baterie OTG Adaptéry: Micro USB adaptér a adaptér Typu C

Balení seznam:

1 X Bezdrátový Gamepad 1 X Přijímač 1 X Typ C OTG Converter 1 X Micro USB OTG Converter 1 X Držák

Poznámka:

Produkt je rozdělen do krabicové balení a boxless balení. Bez ohledu na to, který způsob balení se používá, všechny položky v poli budou baleny a poslal k vám. Buď způsob balení bude umístěn v dokonalé krabici, zabaleny pevně, a pak poslal k vám v dobrém stavu.

1.Doručení A Platba

1. Budeme dodává zásilky do 1-3 dnů poté, co jste provedli platbu. 2. Nákladní přepravovány přes Thecomplication.cz Standardní Přepravní, pokud hmotnost balíku je více než 2 kg , budeme používat EMS, e-EMS, China Post Air Pozemku Aramex HKDHL atd. 3. V balíčku detaily není skutečné hmotnosti a velikosti zboží, pokud potřebujete znát aktuální hmotnosti a velikosti, stačí nás kontaktovat. 4. Dodací lhůta je 12-60 dnů. 5. Pokud kupující chcete použít rychlejší způsob dopravy, jako je EMS, DHL atd, prosím, s námi komunikovat o zvýšení dopravy.

2.Po-prodejní Servis

1. Slibujeme, že všechny výrobky zasíláme na naše kupující s AAA+ vysoce kvalitní. 2. Spolupráce s továrnou, Vyšší ceny a výkonu. 3. Přijímáme pokles lodní dopravy, velkoobchod, maloobchody. 4. Jsme si jisti, že tyto výrobky budou dobře zabalené, aby se zabránilo poškození během přepravy. 5. Rychlejší rychlost dodání, Nejlepší následný servis, Kvalitní Produkty.

3.Velikost a barvu

Náš produkt velikost tam může být chyba, chyba je v rozmezí 0,5-1cm. Barva produktu vzhledem k obrazovce, světle a fotografován na pozadí a jiných důvodů, tam bude určitý barevný rozdíl. Je to, že patří k normálním rozmezí.

4.zpětná vazba

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu a dejte nám 5 hvězdiček, pokud máte nějaké otázky ohledně našich produktů nebo služeb, prosím, kontaktujte nás za prvé, budeme v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytovat nejlepší služby pro vás,takže se nemusíte dát zpětnou vazbu přímo . Děkuji vám za vaši spolupráci.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení