Nanjiren Muži spodní Prádlo Boxerky Prodyšné Muži Boxer Solidní Gay Sexy Kalhotky Muži Pohodlné, Značkové Šortky, spodní Prádlo, Kalhoty pack3G

619.61 Kč 278.75 Kč Doručení zdarma

Štítky: saf sexy muži, gay muži spodní prádlo, boxer muž, ice hedvábí muže, spodky, gay sex, nylon lesklý, muži svetr, lyže kalhoty muži, krátký žena, boxer muži.

Popis

  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Číslo Modelu: NJR-0514-SMXNK
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: NANJIREN
  • Pohlaví: MUŽI
  • Slipy & Boxerky: Boxerky
  • Tkanina: 81%-95%ledové hedvábí
  • Vzor Typu: Solidní
  • barva: černá,bílá,růžová,modrá,navy,šedá
  • Styl: casul
  • Materiál: HEDVÁBÍ

FQA:

Otázka:nejste spokojeni po obdržení vaší položky ?

A:Pokud si nejste zcela spokojeni s vaší položky, nenechte se ve spěchu opustit negativní komentář,dejte nám prosím zkuste a dělat věci správně! Neváhejte oslovit náš zákaznický servis tým a dosáhne se na náš zákaznický servis a my se pokusíme v našich silách, aby najít řešení, můžete být spokojeni .

Q:Bude barva, kterou vidím, je barva, které jsem obdržel?

A:Všechny obrázky jsou převzaty z položky budete mít příjem.Snímky jsou profesionálně upraveny, aby barvy odpovídaly co nejlépe, jak je to možné . Nicméně ,vzhledem k různé obrazovky , barevný kontrast displeje a osvětlení , barvy se mohou mírně lišit

Otázka:udělal jsem mé platby , kdy mohu očekávat, že moje položky, které mají být přepravní být dodáno?

A:děkujeme za vaši trpělivost s námi .Poté, co vaše platba byla úspěšně absolvováno,náš sklad bude loď balíček do 3 pracovních dnů . pro všechny naléhavé objednávky ,prosím, poznamenejte a informujte náš zákaznický servis co nejdříve . Pokud máte jakékoli otázky ohledně poštovného,prosím, neváhejte kontaktovat náš tým zákaznických služeb .

Q:Jak, aby se proces návratu ?

A:pokud máte pocit, nespokojeni s vaší objednávkou , nabízíme služby vrácení .prosím, přihlaste se do svého účtu a klikněte na tlačítko požádat o vrácení . Nezasílejte zboží zpět na místo, kde váš balíček byl dodáván od naší vrátí adresu se může lišit ,zboží musí být nepoužité ,nepoškozené a s originálním balení.Tam může být, vrátí poplatek .

Q:Jak jsou položky odeslány ?

A:My obvykle nabízejí dopravu zdarma (s výjimkou některých vzdálené země) a zaplatil expresní přepravy .

Q:mohu změnit pořadí informací, nebo objednávku zrušit kdykoliv ?

A:Jakmile balíček byl označen jako dodané , můžeme již upravit nebo zrušit objednávku .

Velkoobchod & DROP SHIPPING

Velkoobchod : poskytnout slevu Drop shipping : poslat svým zákazníkům přímo a odstranit informace o nás ( pokud se vám líbí )

O velikost

Odkazovat na velikost grafu na naše podrobnosti o produktu stránce . naše velikost je Asijské velikosti .Velikost se měří podle sebe, někdy má nějaké chyby, ale vždy v rámci 3cm.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 3 out of 5 (1 votes)

3
Nabigula 05 Dag 2021-02-02

Ordered a package of 3 PCs-gray, dark blue and blue. According to the table for height 180 and weight 75 kg chose 2XL. On all panties it is written 2XL 180/105, but gray and dark blue to me are not enough, and blue-in size. If you buy a future, then take 1 size larger. Composition on the tag (translated): 78% nylon, 22% spandex, lining on the front: 67% [some long inscription, not all understood, on the touch, looks like viscose. 5% spandex. The lower seams are not flat. Sewing a weak-thread quickly useful. When you put on, you can hear that it's synthetics. It is better to take a clean modal. The parcel came in 35 days.

Přidat recenzi

Hodnocení