Formax420 Přenosný Multifunkční 2v1 Zinkové Slitiny Bylina Mlýnek A Pyl Přítlačné Kouření Tabáku Bruska 4 Barvy k Dispozici

220.83 Kč 209.78 Kč Doručení zdarma

Štítky: formax420 mlýnek, silná bylina bruska, mlýnek, tráva mlýnek, bylina papír, angl mlýnek, mlýnek tabáku, mlýnek na trávu, kostky bylinkové bruska, lak na pyl.

Popis

  • Tvar: Zdarma Typ
  • Značka: PO RŮST
  • Materiál: Kovové

Průměr:31mm Výška:70 mm Hmotnost:60g Materiál:Slitina Zinku

Na tradiční headshops, může již být dost chudý výběr, vysoká cena a nedostatek služeb zákazníkům. Ale teď, v Formax420 online headshop, nabízíme různé bylinkové mlýnky, otírala nehty, dýmky, skleněný bong, vodní dýmky a další kuřácké doplňky. To vše za přijatelné ceny. Kromě toho jsme se vždycky objevil poskytnout zákazníkům lepší zážitek. Nyní, můžete najít perfektní kouření kousky za nejlepší ceny, to vše aniž by museli opustit svůj gauč. Kromě toho, máme dostatek zásob pro každého maloobchodního prodeje výrobků a pokud jste nákup ve velkém, můžeme nejen poskytnout vám rychlé balení a doručení, ale také speciální slevy.

1.Zákaznický servis je jedním z nejvíce užitečné a užitečné části je spotřebitel. Můžete požádat jakoukoli otázku, kterou byste chtěli pomoci dokončit vaše rozhodnutí o perfektní produkt pro vás. Bez ohledu na to, o dodávky služeb nebo potrubí, které je vhodné pro nebo použití způsob, jak naše výrobky, jsme vždy rádi, aby vám pomohl. Náš zákaznický servis tým je vymyšlen dobře informovaných zaměstnanců, kteří jsou připraveni vám pomoci v žádném případě možné. 2.Prosím, pošlete nám zprávy prostřednictvím vaší historii objednávek nebo účet, stránky přímo. 3.Jsme 7/24 pro práci a slíbit, že odpovědět každý mail do 24 hodin.

1.Prosím, ujistěte se, že 'dodací adresa' je vaše potvrdil adresu. 2. Zpracujeme vaši objednávku do 1-2 pracovních dnů v obvyklé po zaplacení je potvrzena. Kontrolujeme vše, co je v dobrém stavu, než jsme loď vašeho pozemku. 3. I když jsme zkontrolovat každý podrobnosti, než jsme se poslat balíčky do našeho přepravce, někdy se někteří naši zákazníci mohou také tvrdili, že obdrželi poškozené výrobky. Prosím, nebojte se, pokud jste také splňovat stejné situaci. Nabízíme plnou náhradu nebo zdarma náhradní služby pro každou objednávku, která je přijata do 14 dnů. Prosím, kontaktujte nás nejprve a budeme vás, jak se vrátit, nebo dostat náhradu. 4. Budeme poskytovat sledovací číslo pro každou objednávku. Pokud nemůžete najít své sledovací číslo,prosím, kontaktujte nás a my vám rádi sledování zásilky okamžitě z našeho konce. 5. Nabízíme dopravu zdarma pro většinu zemí. Prosím, zkontrolujte, zda poštovné a platby na kartě pro více informací. 6.Pokud chcete rychlé dodání,můžeme poskytnout další expresní doručení metody. Můžete najít extra přepravní náklady na dopravu a platby kartu automaticky. Nabízíme urychlené express pro objednávky nad 100 USD a pokud jste nákup ve velkém, prosím, kontaktujte nás, připravíme speciální nabídku a rychlý způsob dopravy pro vás.

1.Poskytujeme záruku na kvalitu našich výrobků. 2.Odmítáme vrátit bez jakékoliv komunikace. 3. Pokud obdržíte poškozené nebo nefunkční výrobky, prosím, pošlete nám obrázek o přijatých výrobků a také stručný popis vašeho problému. Budeme vydávat náhradu nebo nové náhradní je v 24-48 hodin. 4. Poskytujeme také záruku za 14-dní žádný důvod vrátit se služby. Zákazníci NÁM můžete doručit zásilku od USPS pro náš NÁM Vrací Centra. Zákazníci z jiných zemí budou muset posílat své výrobky do našeho skladu v Číně. Kupující by měl platit návratu přepravní náklady, pokud výrobky splňují žádný problém s kvalitou.

1.Pokud jste spokojeni s našimi službami, prosím, nechte nás 5 hvězdiček zpětnou vazbu. 2.Jsme se nikdy přestat, hledá více on-line prodejní kanál poskytovat naše vynikající produkty a služby. Většina našich zákazníků nám dávají vysoká hodnocení.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 4.00 out of 5 (1 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení