Dospívající Dívka oblečení pro Dospělé Minisukni tutu sukně žen spodnička Lolita Styl tyl míč bown letní oblečení

718.42 Kč Doručení zdarma

Štítky: háčkování elastické tílko, baby girl party sukně, minisukně, midi skater sukně, tutu, lolita, dětské zelené tutu, tutu sukně pro dospělé tečky, lolita šaty, sukně tutu.

Popis

  • Vzor Typu: Solidní
  • Silueta: Plesové Šaty
  • Styl: Ležérní
  • Šaty Délka: Nad Kolena, Mini
  • Číslo Modelu: dívka minisukni
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
  • Materiál: Polyester
  • Dekorace: Luk
  • Název Oddělení: Děti
  • Položka: dospělé tutu pettiskirt
  • Značka: jiayujunchen

Dospívající Dívka oblečení pro Dospělé Minisukni tutu sukně žen spodnička Lolita Styl tyl míč bown letní oblečení

Sledujte náš obchod nyní Využívat exkluzivní slevy. Získat kupón Okamžitě. jedna velikost pro tento minisukni Nastavitelný wasit 48-50cm Délku o 41 cm Velká holka a ženy sukně Materiál: Nylon šifon,Polyester,elastické,stuhy. Položka Detial Materiál:Nylon šifon,Polyester,elastické,stuhy. Tutu Pettiskirt: Flexibilní,proti vráskám a prodyšné tkaniny pro pas a gumičku s o 7"(17cm) dlouhé v nějaké díry,můžete upravit velikost pomocí tlačítek. Na pettiskirt byla dvě vrstvy šifonu a jednu vrstvu podšívky,pettiskirt je měkký a načechraný.Je ideální pro Květinové Dívky a ženy,Narozeniny,focení,zdobit,nebo každý den. Pls, contack nás pro více sleva hromadné objednávky. Přijmout OEM (šít štítek bez jakéhokoli poplatku.) Na zakázku,droping lodní dopravy. Existuje mnoho barev jsou k dispozici v naší továrně. můžete se cítit svobodně vybrat. Zabalili jsme tašku byl těsný,poté, co si zboží, pls laskavě pověsit na chvíli, nebo třepání ,pak to bude pokračovat na měkký a tvarované tak brzy. Prosím, podívejte se přes tutu pettiskirt velikost grafu vybrat vaší velikost potřebné. Pokud chcete zajistit velkou míru, uveďte, prosím, svůj vlastní měření.

FQA Proč Sledovat náš obchod? Jakmile budete postupovat podle našeho obchodu,budete mít exkluzivní slevy. Jak si mohu objednat? Je to velmi snadné pro vás. Můžete přímo objednat na naší prodejně v Alibaba web. Nebo nám můžete říct, číslo modelu produkty se vám líbí, pak my vám zašleme cenovou nabídku. Mohu získat slevy? Ano.Můžete. Pro velké objednávky a pravidelné Zákazníky, jsme se dát příznivé slevy. Mohu míchat barvy nebo velikosti? Ano .Můžete. Když Množství je v pořádku, můžete kombinovat barvy a velikosti, jak si přejete. Můžete přidat své vlastní logo na výrobky? Ano. Můžeme to pro vás udělat. Nabízíme služby přidat zákazníka logo. Můžete si produkty s mým design? Ano. vítáme přizpůsobení.Prosím, contack mi kdykoliv. Proč si Vybrat nás? 1. Různé styly.. 2. Vysoké kvality. 3. Pořadí vzorku a malé množství je v pořádku.? 4. Rozumné výrobní cenu. 5. Nabídka služeb přidání loga zákazníka. 6.Ložisko "dobrá kvalita, konkurenční ceny, rychlé dodání a dobré po-prodejní servis" v mysli, vítáme zákazníky z celého světa, aby nás navštívit.

balíček

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnocení: 0 out of 5 (0 votes)

Přidat recenzi

Hodnocení